Search
Close this search box.

3 make up koraka za savršen letnji look

Već uveliko znamo da će jedan od omiljenih make up look-ova, koje ćemo nositi tokom leta biti no make up look. Bez obzira na to koliko ceo look izgleda jednostavno, svesni smo da je mnogo truda potrebno, kako bismo ga besprekorno izvele.

Ovoga puta mnogo smo istraživale i sa vama delimo nekoliko praktičnih youtube tutorijala, nakon kojih ćete ovog leta imati savršen make up u svakoj prilici, dovoljno je da ispratite svaki korak koji ćete u klipovima videti, malo poradite na tehnici i voala, već možete rekreirati look-ove poznatih dama.

No make up make up

Kako da savršeno izvučete eyeliner

Jedna od zamki u koju najčešće upadamo, kada je make up u pitanju je definitivno besprekorno nanesen eyeliner. Upravo kako biste poradili na tehnici, izdvojili smo video iz koga smo najviše naučile.

Perfect skin

Priprema kože je veoma važna za savršen make up look, a posebno ako želite da izgledate što prirodnije i da postignete zdravi sjaj kože. Trik je u tome što savršena priprema kože ne podrazumeva samo nanošenje primera, već zahteva nekoliko posebnih koraka. Pogledajte ovaj tutorijal i otvoriće vam se potpuno nova dimenzija pripreme kože za savršeni make up.

https://www.youtube.com/watch?v=Uhty6A20gIA

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp