Search
Close this search box.

Ako se baviš modom ova aplikacija je stvorena za tebe!

Ahh ta moda… Dok je većini žena sklapanje odevnih kombinacije, vrsta relaksacije, užitka, udovoljavanja sebi i dnevna doza kreativnog izraza, mnogo je i onih devojaka, koje se bave modom i na odrećeni način, putem najaktuelnijih fashion media – društvenih mreža, šire svoj influens.

Mnoge mlade i lepe devojke, odlučile su da spoje svoju lepotu, interesovanje za modu i nešto korisno i pretvore jednu od najvećih ženskih opsesija u svoj posao, a kako živimo u svetu gde moda gotovo da ne može bez društvenih mreža i gde je veoma tanka granica između manekenke i influensera, danas smo tu da vam predstavimo odličnu aplikaciju, koja će vam pomoći da proširite granice svog posla, ako se bavite modom. Reč je o BeautyPass aplikaciji.

BeautyPass je inovatinva aplikacija pre svega namenjena modnoj industriji, tačnije manekenkama iz odabranih agencija. Putem aplikacije BeautyPass, čiji si tvorci momci iz Beograda, manekenke iz Milana, Njujorka, Pariza i od nedavno naše prestonice mogu da olakšaju sebi boravak i rad u inostranstvu. Kada napravite profil imate pristup vaučerima za spa centre, ručkove, koktele, fitnes centre, a jedina obaveza koju imaju je da kada iskoristite vaučere za besplatne sadržaje napravite story u kome ćete označiti partnera BeautyPass-a koji je te sadržaje omogućio.

Na ovaj način manekenke koje su u današnje vreme ozbiljni influenseri pomažu brendovima iz oblasti kozmetologije, ugostiteljstva, fitnesa i turizma u prirodnom reach-u ka željenoj ciljnoj grupi.

Aplikacija je veoma brzo postala popularna u svetu kao jedinstveni način uštede devojaka koje rade van svojih domovina, u gradovima čiji  standard uglavnom premašuje njihove mogućnosti.

Zato, ukoliko se bavite modelingom, želite da se oprobate i kao influenser i preporučite ljudima nešto što je zaista dobro i u čemu ste i same uživale, obavezno instalirajte BeautyPass i kreirajte svoj nalog, jer ne postoji ništa lepše od mogućnosti da spojiš lepo i korisno, u poslu koji radiš s ljubavlju.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp