Search
Close this search box.

Aleksandra Milošević Gojković o tome kako je stvorila bajkoviti brend za mališane!

Kažu da su slatki snovi i puno ljubavi sve što bebi treba da poraste u zdravo i srećno dete. A kako bi što ušuškanije i lepše spavali, mame se danas upuštaju u potragu za savršenim posteljinama i aksesoarima za krevece u kojima će njihova beba sanjati svoje prve, najslađe snove.

Baš takva mama je i Aleksandra Milošević Gojković, koja je tragajući za savršenom posteljinom za svoju bebu odlučila da je upravo ona kreira i oslika. Danas, Aleksandra stoji iza brenda Milo design, a svojom kreativnošću, maštom i umetnošću stvara prava mala carstva za mnoge mališane.

Slike na instagramu njenog brenda podsećaju na malo dečije kraljevstvo, u kome su svi bezbrižni i nasmejani, a upravo to nas je inspirisalo da je pitamo kako je došla na ideju da pokrene svoj mali biznis i ispolji svoju kreativnu stranu.

Kako je nastao brend Milo design i da li ste ocekivali da cete za kratko vreme krasiti sobe mnogih mališana?

U toku trudnoće, tražeći posteljinu za svoju bebu došla sam na ideju da sopstvene ilustracije prenesem na pamučno posteljno platno. Napravila sam neke od prvih proizvoda koji su me kasnije jos više inspirisali za dalji rad. Nisam očekivala da će baš taj model krasiti krevetiće i drugih beba.

https://www.instagram.com/p/B4jyehbJWMi/

Imate li podršku porodice i ko vam je najveći vetar u leđa?

Podrška porodice ju oduvek bila tu, i oni su u nekim trenutcima više verovali u mene i u ono što radim nego ja sama. Najveća podrška su mi moja majka i moj suprug i deca!

Krevetac više nije mesto gde će beba da pespava – on je postao prava mala oaza za sve mališane, zahvaljujući vašim ogradicama, posteljinama i drugim aksesoarima. Da li ste uopšte svesni koliko ulepšavate stvarnost?

Najlepši osećaj je kad pročitam poruku nakon što kupac dobije svoju posteljinu. Mekano, kvalitetno. kako miriše… U tim nekim momentima postajem svesna. Sreća mojih kupaca me čini srećnom.

https://www.instagram.com/p/B3Z-CmSJGy7/

Koliko traje izrada vaših proizvoda i da li se dugo čeka na porudžbinu?

Izrada posteljine traje od 15 do 20 dana. Zbog procesa štampanja i sušenja boja duži je vremenski period za isporuku.

Poznato je da često izlazite u susret željama mama. Koja želja je bila najzahtevnija i najzanimljivija za izradu?

Ne mogu izdvojiti jednu,  u početku bilo ih je dosta, ali ću reći da su baš ti modeli sada najprodavanji.

U čemu pronalazite inspiraciju?

U svojoj deci.

https://www.instagram.com/p/BsbAwlpg64w/

Kako izgleda jedan vaš dan?

Počinje sa „mama“ a ostatak vremena kada su u vrtiću provodim sa svojim timom u radionici. Često posle vrtića mali pomoćnici budu i po nekoliko sati sa nama- Odrasili su uz zvuk mašine i miris boje, pamuka, pa im je zanimljivo da posmatraju sam proces izrade.

Šta nam spremate za jesen/zimu?

Na redu su novogodišnji jastučići.

Imate li u planu da nam predstavite neke nove Milo design proizvode?

Imamo u planu da u narednom periodu predstavimo liniju nameštaja za dečije sobe i online shop.

https://www.instagram.com/p/BoQzPSugLig/

Imate li neku tajnu dobre organizacije i šta vam je motivacija kada posustanete, budete premoreni ili pretrpani obavezama?

Gledam da svaki trenutak kad sam u radionici posvetim poslu, a kada sam kući svojoj porodici. Kad sam preumorna imam uz sebe nekog ko mi uvek kaže „biće sve u redu“ i to mi je dovoljno da ne posustanem!

Imate li savet za naše čitateljke koje su kreativne i vredne, ali nemaju hrabrosti ili vremena da započnu svoj mali biznis?

Smatram da svako treba da radi ono što ga čini srećnim i da veruje u sebe i svoja dela. Vreme uvek pokaže da li smo na dobrom putu… Ko hoce nađe način, ko neće nađe izgovor!

https://www.instagram.com/p/BWX_lDBgW_A/

Preporučite knjigu/film/seriju ili nešto drugo što bi obavezno trebalo pročitati ili pogledati ove zime.

Kad ugrabim po koji slobodan trenutak, vratim se svom slikarstvu, tako da vremena za knjigu i film ne ostaje!

Ružica Petronijević

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp