Search
Close this search box.

Proslava u čast ženskog druženja koja se ne sme propustiti!

Najbolja prijateljica je naš oslonac, naša inspiracija i naš najiskreniji savetnik. Sa njom prolazimo kroz najlepše i najteže trenutke i nikada ne napuštamo jedna drugu. Zajedno se provodimo, smejemo se i plačemo. Poznajemo se isuviše dobro, a svoje prijateljstvo ne bismo menjale ni za šta na svetu. Vreme je da se to druženje i proslavi!

Sanja Marinković i Vesna Dedić neće napraviti intimnu žurku i obeležiti 20 godina svog prijateljstva, već su odlučile da čaroliju ženskog druženja proslave sa svojim gledateljkama i čitateljkama na sajamskoj manifestaciji ,,Bulevar ženskih tajni by Sanja & Vesna” koja će biti upriličena u šoping centru Delta City 3. i 4. decembra 2016. od 10 do 20h!

Čaroliju praznika i divne dane prednovogodišnjih druženja, radosti i poklona one će sa Beograđankama i gošćama Beograda, svojim kolegama, glumcima, pevačima, modnim kreatorima, voditeljima, piscima i stručnjacima iz oblastima ishrane, kozmetike i medicine početi upravo na ovom nesvakidašnjem događaju.

sm

Inspirisane mnoštvom pitanja koje dobijaju od svojih gledateljki – od toga koju farbu za kosu koriste, preko saveta za vaspitanje dece, sve do omiljenog vina i deserta – dve novinarke i voditeljke, Sanja i Vesna, odlučile su da kreiraju manifestaciju kroz koju će moći da odgovore na mnoga od njih.

Ovo je idealna prilika za dame da prvi vikend decembra provedu uživajući u kvalitetnim i nadasve iskrenim razgovorima, razmene svoja iskustva i dobiju korisne savete vezane za svaki segment svog života, a smeh i dobra zabava su uz Sanju i Vesnu uvek zagarantovani!

vd

Na bini u roze boji, od 11 do 19 časova, u celodnevnom programu koji će voditi Sanja i Vesna, publika će imati priliku da razgovara, druži se i fotografiše sa Draganom Katić, Ljiljanom Blagojević, Kalinom Kovačević, Mirkom Vasiljević, Dragom Jovanovićem, Sašom Vidićem, Marinom Tadić, Ivom Štrljić, da uživa u mini modnim revijama Igora Todorovića , Lepe Couture i Snežane Dakić, kao i u pesmama sestara Gobović, Nevene Božović i eksluzivno u muzici Danijele Veselinović, prve žene vođe trubačkog orkestra u Srbiji i prve koja se takmičila u Guči!

Ne propustite ovo fenomenalno druženje – i obavezno povedite svoju najbolju prijateljicu, jer je ova manifestacija upravo u tu čast – prijateljstva čvrstog kao stena! Vidimo se. 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp