Search
Close this search box.

Dr Nena Lips, još jedan korak ka najlepšoj verziji sebe!

Nakon što je interesovanje za Dr Nena Lips ruževa postalo očekivano visoko, pronašli smo još jednu u nizu potvrda da doktorka Snežana Nena Miletić bira da bude na strani ženske lepote i senzualnosti.

Poželeli smo da sa njom porazgovaramo o svemu što nam Dr Nena Lips kolekcija donosi u bližoj budućnosti, ali i o svim estetskim zahvatima na kojima radi u The Beauty Clinic. Pored toga što nam je otkrila da Srbija sada uspešno prati sve svetske trendove, kada je estetska hirurgija u pitanju, doktorka Nena dala nam je i savet kako da postanemo najlepša verzija sebe!

Prvi utisak svih dama koje su probale Dr Nena Lips ruževe je da su zaista postojani i prelepih boja. Kakav je bio put od vaše zamisli do realizacije?

Želja našeg tima je bila da kreiramo pre svega premium proizvod, izvanrednog kvaliteta, koji garantuje savršenu teksturu, prelepu boju i postojanost. Potom izuzetno nam je bilo bitno da proizvod vizuelno izgleda dobro, pa je s toga i dizajn pakovanja bio prepušten dizajnerskom studiu iz Italije. Put je bio vrlo uzbudljiv pun iznenađenja iz kojih smo mnogo naučili, ali i uspeli da kreiramo ovaj fenomenalan proizvod.

Ruževi sa vašim potpisom su prvi ruževi iza kojih stoji doktor, specijalista estetske i rekonstruktivne hirurgije. Da li to znači da zaista imaju efekat povećanja usana, kao što su mnoge dame pomislile?

Savršeno nanesena boja na usne – koja ima dobru teksturu, svakako da daje vizuelan efekat većih usana, ali nažalost jos ne postoje sastojci koji bi učinili da ruž povećava usne. Valjda je to i razlog zašto se tim nedostatkom bavimo mi – plastični hirurzi. Za stvaran efekat povećanja tu su fileri koje radimo u našoj ordinaciji The Beauty Clinic. Najkvalitetniji fileri koje proizvode istaknute farmaceutske kuće, garantuju efekat trajanja do 2 godine. Dok vam mi nudimo savršenu tehniku povećanja, koja je uvek prilagođena vašim željama.

Zašto ste se najpre odlučili za nude i crvenu varijantu? S obzirom na ovako veliko interesovanje ta Dr Nena Lips ruževe, planirate li da lansirate još neke boje?

U ovom prvom aktu naš Dr Nena Lips će imati dve nijanse, do kraja decembra nas ocekuje i treća, koja je praznično iznenađenje, a početkom proleća i ostatak linije za usne uz još neka iznenađenja iz naše kuće. Nekako su crvena i nude bile logičan izbor, jer one su kao vatra i voda. Korisnici ruževa se javljaju svakodnevno s forografijama kako ih oni nose i u kojim prilikama, što nam daje posebnu potvrdu da je izbor boja pravi.

Uvećanje usana je,verujemo, jedna od najpopularnijih procedura na vašoj klinici, The Beauty Clinic. Kako pronaći pravu meru, kako prilikom ovog, tako i prilikom ostalih zahvata?

To je večita tema, na koju je jako teško dati diplomatski korektan odgovor koji ce sve zadovoljiti. Naime, mi se rukovodimo da je prava mera ona koja će usrećiti klijente, naravno ako se radi o nekim extremnim slučajevima koji žele da naruše harmoniju prirodnog izgleda i postignu nešto što karikira osnovne principe estetike, u tim slučajevima oni kod nas ne mogu dobiti to, mi ih upucujemo na neka druga mesta.

U vašoj ordinaciji u poslednje vreme posebno je popularan CAT EYE nehiruški zahvat, kojim se postižu  “mačkaste” oči. O čemu je tačno reč?

Pored hiruške procedure cat eyes, koju izvodimo u operacionim uslovima, od prošle godine doneli smo prvi u Srbiju zahvat cat eyes lift koji se izvodi specijalno dizajniranim eye cog threads nitima. Jedino radeći s pravim materijalima moguće je dobiti dobar efekat. Ova procedura traje kratko a daje super efekat blago zakošenih očiju i podignutijih obrva, svi detalji se prilagođavaju klijentu i samim tim postižemo maksimalni efekat kod svakog.

Svetski trend koji je poslednjih nekoliko godina sve prisutniji i kod nas je zaobljena zadnjica. Da li ovdašnje dame pribegavaju ovoj proceduri? Koliko je ona bezbedna i kakve efekte može očekivati neko ko se odluči za uvećanje pozadine?

Poslednjih godina, opštom digitalizacijom i razmenom informacija na globalnom nivou i naše dame su ušle u korak s svetskim tempom. Samim tim naše tržište više ne kaska bar u sferi estetike. Brazilska zadnjica, ili lifting zadnjice, popularizacijom postao je jedan od najtraženijih zahvata kod nas. Mene to i raduje jer smo dugo imali disproporciju bujnog poprsja, uskog struka i onda nedostatka u predelu gluteusa, koji bi stvarao proporciju. Ova procedura se kod nas pored implanata radi i transferom masti i body filerima. Sve procedure koje izvodimo su potpunu bezbedne, jer u suprotnom ih ne izvodimo. A svako treba i mora očekivati željeni efekat. 

Još jedna zanimljiva procedura jeste “Mommy Makeover” namenjena mamama koje posle porođaja žele što pre da povrate pređašnju liniju,. Zapravo, reč je o zbiru različitih intervencija, zar ne?

Mlade majke, pre svega u Americi, a sada i kod nas su zaljubljenici u ovu proceduru, odnosno niz procedura. U velikom broju slučajeva žene se posle trudnoće brzo vrate u prvobitnu formu, dok kod nekog broja njih, ostaju posledice u vidi neželjenih kilograma, opuštene kože, gubitka forme grudi… tada nastupa ovaj paket. On se prilagođava, tako da mlada majka, ne samo vrati prvobitan izgled, već ga i unapredi.

Posećuju li muškarci vašu kliniku? Koji problemi njima najviše smetaju?

Veliki broj muškaraca nam je poklonio poverenje i jako smo srećni zbog toga. Mozda najpre jer je naš ključ pristupa – prirodan izgled, što je jačem polu izuzetno bitno. Muškarci najpre brinu o telu, muči ih višak kilograma, prekomerno znojenje, pa tek onda po neka borica i nedostatak volumena lica usled starenja.

Vaš moto glasi  UZ NAS ĆETE BITI NAJBOLJA VERZIJA SEBE. Da li je za to dovoljno da dame redovno posećuju vašoj klinici, ili savetujete još nešto?

Mi pre svega kao tim živimo taj moto, što je izuzetno bitno. Da biste bili najbolja verzija sebe u 21. veku neophodno je da koliko vodite računa o fizičkom stanju – gde smo mi najbolji saveznici, toliko vodite računa i o mentalnom stanju. Takođe bitan je rad na sebi, jer sve to utiče na sigurnost i način na koji ćete izneti fizičko “savršenstvo”.

Ružica Petronijević


Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp