Search
Close this search box.

Misterija ženstvenosti kroz alhemiju Svetog zvuka

Istražujući stazu ženskog srca i sudbine, mi ćemo se osnažiti, isceliti i inicirati u srce Božanske majke i njenu arhetipsku mudrost kroz Sveti zvuk.

U njeno ime pozivamo sve boginje da 6.marta 2016. u hotelu Tulip Inn u Beogradu, Palmira Toljatija 9, od 11 do 17 časova zajedno istražimo krug Misterije Ženstvenosti preko svetog zvuka kao glavnog portala ka našoj unutrašnjoj Sveštenici-Boginji i unutrašnjoj mudrosti Duše.

U krugu ćemo kroz slavljenje svetih zvukova, rituala i izražavanja sebe iskusiti ceremonije ponovne pojave Velike boginje – Božanske majke i njenog zakona obilja i blagoslova. Iskusićemo i istražiti duboku moć medicinskog kruga i omogućiti alhemiji svetih zvukova da otvori, osvetli i produbi našu vezu sa boginjom, i da nas uskladi sa mudrošću  Zemlje i njenom magijom.

Gaišeda Keavok

Gaišeda Keavok  je plemenska isceliteljka i lider u duhovnosti zasnovanoj na principima rada sa planetom Zemljom. Njen glavni rad je vezan za šamansku energetsku medicinu i on povezuje drevna plemenska učenja sa modernom konsultantskom praksom. Na isti način povezuje i drevna astrološka znanja sa plemenskim i šamanskim učenjima. Od 2011. godine Gaišeda Keavok je posvećena kao starešina svog plemena, od tog dana ona je poznata kao Donosilac Poruka od Majke.

Gaišeda je svetski poznati predavač na konferencijama iz energetske psihologije i energetske medicine i osnivač i direktor škole energetske medicine  Whispering Song School of Energy Medicine (www.whisperingsong.ca). Njeni revolucionarno trasformativni seminari koje vodi širom sveta već više od 35 godina su iscelili i probudili hiljade ljudi širom sveta da žive svoje darove i blagoslove.  Ona vodi i grupe širom sveta po svetim mestima planete Zemlje otkrivajući im misterije naše planete i učeći ih kako da rade sa energijama zemlje, stvarajući svetski pokret za poštovanje Zemlje.

Karte za seminar možete rezervisati i kupiti u Asocijaciji za Energetsku Psihologiju svakim radnim radnom od 12 do 18 časova.
Kontakt: +381 64 387 2224 ili 011 267 3192

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp