Search
Close this search box.

Mlade glumice u drugačijim ulogama

Multitalentovani umetnik – diplomirani glumac i modni dizajner, Vladimir Nićiforović, upriličio je svoj prvi glumačko – modni performans u sklopu kojeg je prikazana nova kolekcija njegovog brenda Ivica i majica – prepoznatljivog po belim pamučnim majicama i šaljivim natpisima.
Foto: Jovan Marjanov
Ovaj modni šou, koji je režirao glumac i dizajner nakita Demode Boris Kargotić, otvorila je Marija Šerifović na sebi svojstven, šarmantan i neposredan način. Zatim su nespecifičnom pistom počele svoj defile glumice i balerine u ulogama manekenki: Miljana Gavrilović, Daca Dabović, Vaja Dujović i mnoge druge.  Svaka od njih je imala svoju mini rolu u skladu sa natpisom na haljini, majici ili kupaćem kostimu, tako se glumica, Tamara Dragićević, predstavila kao “fešn ajkon”, dok je Nina Janković u božanstvenoj haljini napravljenoj od majica zatvorila reviju.

Ivica i Majica je brend koji već četiri godine živi svoju bajku na domaćoj modnoj sceni. Prepoznatljiv po belim pamučnim majicama sa simpatičnim crtežima i duhovitim natpisima koji ih prate, obraća se svima koji osećaju da na kreativan način mogu da predstave sebe ili druge na komadu tkanine. Uz pomoć ovih majica možete nekog nasmejati ili iskazati neko svoje trenutno osećanje, sve u svemu, možete nekome dati kreativan poklon ili dodati svom stilu interesantan pečat.

Osim prepoznatljivih belih majica, nova kolekcija ide korak dalje, pa je Vladimir za ovu sezonu pripremio i modele pamučnih haljina i tunika, ali i kupaće kostime i elegantne klasične haljine sa vezom ostajući veran svom stilu.

Foto: Jovan Marjanov

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp