Search
Close this search box.

#Modnainspiracija: 3 outfita savršena za posao!

@jewelclues

Koliko puta ste pred vratima svog garderobera proveli i po pola sata i doslovno trčali da ne zakasnite na posao, a opet niste bili zadovoljni outfitom? Znamo, previše! Ponekad je zaista teško pronaći balans između komfora i doze elegancije koju zahteva kancelarija, ipak, postoje 3 odevne kombinacije, koje su uvek pun pogodak.

#Farmerice i blejzer

Ukoliko želite da izgledate ležerno, ali da svom look-u date određenu klasičnu, ozbiljnu i poslovnu notu, ovo je nepogrešiv odabir. Klasična bela majica, neobavezna, niska punđa, dobro ukrojen blejzer i koledžice, definitivno su sjajan outfit za običan radni dan u kancelariji.

@fashionjackson

#Haljina i duboke čizme

Lepršava boho haljina i duboke čizmice definitivno su pravi jesenji izbor. Savršena kombinacija za poslovni sastanak, kada želite da ostavite utisak ležerne, elegantne i odmerene dame. U ovome ćete se uvek osećati udobno, slobodno, a istovremeno graciozno i ženstveno.

@meghanlarussa

#Pencil suknja

Poslovna žena mora u svom garderoberu posedovati bar jednu pencil suknju. U kombinaciji sa košuljom, sakoom i cipelama na štiklu izgledaćete kao da možete sve. Ova kombinacija provereno utiče na samopouzdanje, pa je odaberite prilikom sastanka sa važnim klijentima, ili za predstavljanje projekta vašem timu.

Za ležernija izdanja, pencil suknju možete kombinovati sa rolkom i imaćete nepogrešivo dobar outfit.

@stealthelook

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp