Search
Close this search box.

5 modnih trendova koji će vladati i u 2017.

Kada se radi o stilu, kažu da se inspiracija može pronaći svuda. Naš omiljeni izvor? Devojke od stila. Zahvaljujući njima smo naučile da bez po muke podvrnemo farmerice i lepo nosimo svoje torbe. Ipak, od svih trendova koje smo zapazile ove godine, može biti teško odlučiti koji je onaj koji zavređuje našu dalju pažnju.

Evo naših favorita koji će se definitivno vrteti i u Novoj godini!

Upadljivi kaiš

kais

Najveći trend kada su aksesoari u pitanju nas je pomalo iznenadio. Zahvaljujući Alesandru Mišelu, svaka poznata licnost, bloger ili zvezda ,,uličnog stila“ viđena je sa… kaišem. I to ne onako kako ste možda pomislili. Naravno svi smo ga stavljali da naglasimo haljine ili strukiramo kardigane, ali nedavno vaskrsenje upasanih košulja (sećate se toga?) je vratilo kaiševe na svoje mesto – oko farmerica. Isprobajte ovaj izgled sa vašim omiljenim dubokim farmericama i jednostavnom bluzom.

Vez (na svemu)

vez

Ovogodišnji vez je veoma sofisticiran. Bilo da se nalazi na blejzeru ili na farmericama, najbolje je kombinovati ga sa uglađenim i svedenim komadima kako bi se postigao željeni balans.

Diskretan nakit

nakit

Minimalistički zlatni i srebrni komadi su defintivno u trendu, ali svakako nisu prolazni. Naprotiv, ovi šik komadi imaju vanvremenski dizajn koji će trajati koliko god i kako god ih nosili – zasebno za jednostavniji izgled, ili nanizane oko ruke, prstiju ili vrata za malo jači utisak.

Majice sa printom bendova

bend

Sećate se onih majici u kojima ste uglavnom spavali? E, one su se ponovo pojavile, ali ovoga puta se nose uz blejzere i elegantne pantalone.

Čizme preko kolena

cizme

Nisu novost, ali definitivno će biti prisutne i naredne godine. Naša nova omiljena kombinacija za njih? Ispod midi suknji i haljina koje idu preko čizmi za besprekornu siluetu (i čuvanje od hladnoće!).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp