Search
Close this search box.

Modno pitanje: Kako kombinovati klasične komade u 2021. godini?

Pred kraj ove 2020. obično sumiramo lekcije, a najveća modna lekcija ove godine bila je da je stara, dobra klasika najbolja karta u rukavu, jer trendove nismo imali ni gde, ni kada da iznesemo.

Zato kao must have komade 2021. izdvajamo klasične komade u klasičnim kombinacijama, idealne za svaku priliku i u svako doba.

Pitanje je: Kako kombinovati klasične komade 2021. godine?

Sportski look i camel kaput

Ako se po jutru dan poznaje, a nova godina, po završetku stare. Trenerke će i dalje biti naš outfit broj jedan. Ipak, to nikako ne znači da ne možemo izgledati fashion i u trenerci. Camel kaput, neobavezni bun i neizostavne karika minđuše su bukvalno sve što vam je ikada trebalo.

@whowhatwear

All white look

O da, možda najklasičniji, najglamurozniji, a opet s merom, kežual izgled. Beli kaput, bele pantalone na ivicu i bele čizme na štiklu, u ovoj kombinaciji definitivno ste spremni da osvojite svet.

Oversized crni sako

Must have svakog ženskog garedrobera i komad, koji svaku odevnu kombinaciju podigne na viši nivo modernog. Ipak, čini se da ćemo ga 2021. najčešće viđati u all black izdanjima.

@maisondecinq

Kao što vidite, počeci 2021. biće izuzetno simple i classy, a to je najviše od svega fashion. Zato ne bežite od jednostavnosti i komfor zone, jer ona često može da izgleda bolje, čak i od pojedinih sexy, utegnutih look-ova.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp