Search
Close this search box.

Na šta bi trebalo da obratite pažnju kad kupujete kolica za bebu?!

S prolećem nam dolazi i period dužih boravka van kuće, a to može značiti samo jedno: roditelji, vreme je da odaberete idealna kolica za nove avanture vaših beba! 

Američki brend Ergobaby, poznat po proizvodnji ergonomskih nosiljki i kompaktnih kolica, pitao je za mišljenje najveće svetske stručnjake – bebe. Deca su jednoglasno odlučila da su za njih kolica #1 ona koja im pružaju udobnost tokom vožnje i miran san dok je porodica u pokretu. Tako su nastala nova Ergobaby Metro+ kolica, najbolja kolica među premium kompaktnim kolicima kada je u pitanju udobnost. To je potvrdio i nezavisni Institut koji je istakao da su Metro+ kolica “najjače podstavljena premium kompaktna kolica na tržištu”.

Odmah po predstavljanju prvih Metro kolica, ona su postala omiljen izbor roditelja širom sveta jer su pružala gotovo sve što roditeljima treba – kompaktnost i malene dimenzije koje su omogućavale da se spreme kao ručni prtljag u avionu ili iza sedišta automobila. Roditelji su birali Metro i radi jednostavnog mehanizma (ra)sklapanja jednom rukom, a lakoća upravljanja i mekoća sedećeg dela sa ležećim položajem oduševljavala je najveće stručnjake i kritičare – bebe.

Da je važno što roditelji misle, Ergobaby je dokazao i testiranjem prototipa najnovijeg modela prilikom kojeg su roditelji iskazali želje da omiljeni Metro ima dodatne upotrebne vrednosti: ručku prilagodljivu visini, mogućnost postavljanja autosedišta, još veću nosivost i udobnost. Iz tih potreba dizajniran je Metro+ sa svim dodatnim mogućnostima koje su roditelji želeli, a sa zadržavanjem onog što su već obožavali. 

ŠTA JE + KOD METRO+ KOLICA? 

  • + još veća udobnost i jača podstavljenost kolica  
  • + teleskopska ručka, od veštačke kože, prilagodljiva visini roditelja  – do 105cm 
  • + ležeći položaj sa naslonom koji se spušta do 175° 
  • + mogućnost postavljanja autosedišta uz pomoć adaptera 
  • + gnezdo za novorođenče koje se jednostavno formira bez potrebe da se posebno kupuje korpa za novorođenče 
  • + nove tkanine i boje

Znajući da su njegovi prethodnici omiljeni među roditeljima, Ergobaby je nadogradio Metro, ali je zadržao opcije koje su već bile praktične poput kompaktnosti, sklapanja jednom rukom i glatke vožnje, zahvaljujući opružnoj suspenziji i točkovima od PU pene. Nosivost Metro kolica više je nego dovoljna jer je testiran do 22 kg. Što se tiče estetike, Metro+ uvelike podseća na prethodnike jer je zadržao dugački krović sa UPF 50+ zaštitom i mrežice za cirkulaciju vazduha. Na zadnjoj strani kolica nalazi se džepić za stvari, a u slučaju ružnog vremena dobro je znati da uz kolica dobijate i kišnu zaštitu. 

Ergonomija je ključna osobina koja je utkana u svaki Ergobaby proizvod. Kod Metro+ kolica ona je dovedena na novi, viši nivo čemu svedoči i činjenica da je nezavisni institut za testiranja utvrdio da su Metro kolica “najjače podstavljena ultra kompaktna premium kolica na tržištu”. Udobnost Metro+ kolica potvrdio je i nemački AGR Institut koji im je dodelio sertifikat “zdrava za leđa” roditelja i deteta.  Ako ste u potrazi za kompaktnim kolicima koja pružaju udobnost kao velika, mogu se koristiti od rođenja (sa integriranim gnezdom ili autosedištem) ili kao druga, odnosno putna kolica, onda je Ergobaby Metro+ idealan za vas.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp