Search
Close this search box.

Najlepše destinacije za venčanja u 2019. godini

Venčanje je dan o kome svaka od nas potajno mašta još od malih nogu. Sanjamo o haljini koju ćemo tog dana nositi, o načinu na koji će nas gledati, čovek kome ćemo se obećati na večnost, o suzama radosnicama naše majke, ali i destinaciji iz snova, koja će od vašeg venčanja napraviti nikad do sad ispričanu bajku.

S obzirom da je sezona venčanja tu, želeli smo da istražimo za vas i inspirišemo vas, kako bismo vam olakšali odabir savršene destinacije za venčanje. Danas vam predstavljamo najatraktivnije destinacije za venčanja u 2019. godini.

Meksiko

Meksiko je idealna destinacija za svakoga iz prostog razloča što nudi više opcija. Ukoliko ste tradicionalni, možda je idealno mesto za vas malo, meksičko selo San Miguel Allende, dok je za one sa nešto egzotičnijim željama, tu prava tropska Rivijera Maja. U zavisnosti šta vas inspiriše, bilo da je reč o kulturi, energiji naroda, istoriji, ovde ćete pronaći baš ono za čim tragate. Meksiko je idealno mesto, da vaši snovi postanu stvarnost.

Kostarika

Zemlja koja svoj moto: Pura Vida promoviše u svemu. Koncept čistog života utiče na neverovatnu energiju ovog mesta. Ljudi su neverovatno atraktivni, pejzaži, od prašume do plaže, svi zapanjujući. Gradić La Fortuna, u podnožju vulkana, mali, ali šarmantan, provincijski gradić, možda bi bio idealan da realizujete san o malom, prisnom venčanju, na neobičnom mestu. Ako želite skrovito venčanje u srcu prašume, Monteverde je savršeno mesto za vas i ne zaboravite divne svadbene fotografije na plaži uz zalazak sunca, koje će biti velika uspomena, na najvažniji dan u vašem životu.

Hrvatska

Dragulj Jadrana idealno je mesto za venčanja zbog svoje raznolike prirode i čiste lepote. Od dubrovačkih utvrđenja do Plitvičkih jezera ne postoji ni jedno mesto, koje ne bi bilo prikladno da izgovorite sudbonosno da, uz nežne pesme neke klape, koju možete sasvim slučajno sresti na šetalištu i zamoliti da vam ulepšaju najlepši trenutak u životu, uz romantičnu pesmu o istinskoj ljubavi.

Maroko

Čarobna i mistična priroda ove male severnoafričke zemlje, već godinama mami srca turista, željnih avanture i novih iskustava, koja nikada neće zaboraviti. Zamislite da kao mlada odjašete na kamili u srce Sahare, kako biste voljenom čoveku rekle da? Zvuči zaista bajkovito. Maroko je ove godine po stilu, kada su dekoracije u pitanju, kao i sama destinacija venčanja na samom vrhu vodećih wedding trendova.

Grčka

Zamislite da izgovarate sudbonosno da, uz zalazak sunca, na Santoriniju, dok se Egej plavi iza vas? Pored toga što su idealne lokacije za medeni mesec, grčka ostrva su neverovatno inspirativne destinacije za venčanja. Dakle, ako spojite lepo i korisno, odmah nakon venčanja, počećete da uživate u prvim danima svog braka, na bajkovitim obalama Egejskog mora.

Australija

Sa 6 različitih država i mnogo prostora za istraživanje, Australija je bogata najrazličitijim, atraktivnim destinacijama za venčanje. Spektakularne plaže Sidneja, ili zemlja kaktusa, na samo nekoliko sati vožnje od Melburna, u Australiji ćete pronaći sve od egzotične destinacije do slikovitih gradskih pejzaža.

Da zanmo, spisak zvuči veoma luksuzno, ali to je ono što nam diktiraju svetski trendovi, kada su venčanja u pitanju. Međutim, već smo naglasili da je ovo naše malo istraživanje, svojevrsna inspiracija za temu ili dekoraciju vašeg svadbenog dana, a ako ne idealan predlog za realizaciju samog venčanja, onda možda ideja za medeni mesec iz snova.

Naravno, najbitnije je kome izgovarate da i obećavate mu se na ceo život. Ako stojite pred pravom osobom, onda je zaista nevažno gde ćete se toga dana nalaziti. Bitno je da stojite pored osobe koju volite, okruženi ljudima koje volite!

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp