Search
Close this search box.

Ovaj portal mora posetiti svaka žena koja zna šta je dobro!

U današnje užurbano vreme okružuje nas more informacija koje su na jedan klik udaljene od nas. U tom mnoštvu podataka sa kojima se suočavamo na dnevnoj bazi, i koje doslovno staju u naš dlan, raduje nas da je sve više sjajnih portala koji svojom iskrenošću, srdačnošću i vedrinom ulepšavaju ovu ishitrenu svakodnevicu!

Jedan od takvih je i portal Ne samo moda. To je ženski lifestyle magazin organizovan u osam celina koje svojim kvalitetom sadržaja i bogatstvom informacija predstavljaju idealno mesto za ženu koja zna šta je dobro.

Svaka od nas želi da pročita nešto korisno, inspirativno i nadasve realno, što će nam biti izvor inspiracije i motivacije da svoj život poboljšamo u svim segmentima. Želimo korisne i konkretne savete, podjednako kao i zanimljivosti i zabavu. Ne samo moda daje upravo to.

ne-samo-moda-logo

Kako je objasnilo uredništvo portala, ,,Ne samo moda je mesto na kome možete pročitati samo dobre vesti: šta preporučuju svetski dizajneri, kako napraviti omiljeni slatkiš, šta pripremiti za ručak, kako podići kvalitet života, preporuke za pozorišne predstave, knjige, šta je moderno ove sezone. Bavimo se temama braka i roditeljstva, ličnog razvoja, razgovaramo sa izuzetnim ljudima, a svaki dan započinjemo mudrim mislima.”

Iako je tek počeo sa radom, ovaj portal iz dana u dan čita sve više ljudi.

Sa portala Ne samo moda ističu da su želeli da naprave online magazin koji svojim sadržajem neće opterećivati, koji je informativan, zabavan i edukativan – ukratko, mesto na kojem će biti plasirane dobre vesti.

Dobro izbalansirane teme i kvalitetan sadržaj krase novu zvezdu medijskog neba, a kako su nam najavili, uskoro će svoje čitaoce obradovati još većim brojem autorskih tekstova! MCT jedva čeka da ih pročita. 🙂

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp