Search
Close this search box.

Tražite fitness motivaciju?Prijavite se za inspirativno cross fit takmičenje u organizaciji brenda NIKE

Nike

Nastupili su hladni dani i sa sobom doneli idilu kojoj retko ko može odoleti: ležanje na udobnom krevetu, gledanje omiljene serije i ispijanje toplih napitaka. Međutim, pravi ljubitelji sporta znaju da ovoj slici nedostaje samo trening da bi zaista bila savršena. 

Da je ostati u kondiciji i voditi računa o svom zdravlju neophodno tokom pandemije dokazao je brend NIKE, koji je u saradnji sa cross fit konceptima „Teget“ i „Prvi Tim“ organizovao poseban sportski izazov. Ova dva cross fit tima izazvali su sve ljubitelje vežbanja na tronedeljni cross fit challenge, a čak osam takmičara imaće priliku da osvoji vredne nagrade koje je za njih pripremio brend NIKE. 

Pročitajte: 7 fitness saveta – Kako preživeti praznike?

Tronedeljno takmičenje privuklo je veliki broj zainteresovanih vežbača, koji su se putem društvenih mreža  prijavili kako bi pokazali svoje vežbačko umeće i svojim trudom dokazali da je moguće ostati u formi, čak i u najizazovnijim vremenima.

Na početku izazova, sportski eksperti iz oba tima pozvali su sve zainteresovane vežbače da se prijave za takmičenje, a zatim i zadali zadatak u kojem svi učesnici moraju snimiti pravilno izvođenje različitih setova vežbi. Treneri su, pored broja ponavljanja, obratili pažnju i na tehniku izvođenja vežbi, te se na snimku morao videti svaki pokret. 

Pročitajte: Joga – Kako početi?

Nakon finala, osam vežbača koji su se dokazali snagom i kondicijom biće uživo proglašeni pobednicima u prostorijama Prvi Tim i Teget koncepata, te sa sobom odneti vredne nagrade brenda NIKE. Cilj ovakvog takmičenja ogleda se u motivisanju već rastuće cross fit zajednice da, i tokom najtežih dana, trening ostane svakodnevica. Brend NIKE istakao je značaj vežbanja i još jednom dokazao da su volja, trud i prilagodljivost recept za zdrav i uspešan sportski život. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp