Search
Close this search box.

Ovako izgleda kuća iz snova za 2017!

Kuća iz snova u Novoj godini izgleda svetlije i prostranije od prošlogodišnjeg izbora. Tada su ljubitelji Pinteresta bili više naklonjeni tradicionalnim prostorima, ali ove godine, pristup uređenju prostora je malo hrabriji.

Vrata od stakla i crnog čelika biće veliki trend. Pojavljuju se svuda. Odlična su za tamne prolaze kojima bi dobro došlo malo prirodnog svetla, a sjajno su rešenje i za tuš kabine.

Vlasnici domova su sada više nego ikad spremni da naprave hodnik koji ostavlja utisak, što znači da upravo ovaj deo kuće preuzima vođstvo.

ogledalo

Savet: Ukoliko niste spremni za ozbiljinije renoviranje dodajte svom hodniku jednu instant promenu tako što ćete postaviti moderno ogledalo. Odlučite se za ,,miks“ metala ili zaobljene ivice kako biste imali komad koji će dugo godina biti izuzetno šik!

Trpezarija

will horner

Možda zelena jeste boja u trendu, ali Pinterest nam govori drugačije. Prema ljubiteljima uređenja enterijera, plava je ipak u usponu! Domovi sve više prelaze sa Švedskom inspirisanih belih enterijera na tamniju stranu uz mornarsko plave i teget tonove. Potraga za plavim nameštajem i dekoracijama porasla je za 80%!

Savet: Osvežite svoj dom umetničkim delima sa plavim tonovima.

Kupatilo

nicholas watt

Ove godine sve se vrti oko tuš kabina koje daju ,,osećaj kao da ste napolju“. Možda nema svako (čitaj: većina) od nas privilegiju da poseduje kupatilo kao na slici, ali definitivno možemo razumeti zašto je ovo trend.

Savet: Kako nismo svi u mogućnosti da gledamo ka proplancima koji oduzimaju dah, dodajte svom kupatilu umetničko delo koje će vas inspirisati dok upražnjavate svoju rutinu ulepšavanja!

Kuhinja

nikole ramsay

Moderne, ili kuhinje ,,kao na farmi“ preuzimaju vođstvo, uz drvene akcente kao ključne elemente. Isto tako primećujemo naklonost ka otvorenim kuhinjama. Naime, sve više kuhinja je otvoreno ka drugim prostorijama u kući.

Savet: Prihvatite trend drvenih elemenata tako što ćete dodati dekoracije od drveta svojim radnim površinama, kao na primer drveni avan.

Spavaća soba

anthropologie

Ove godine, spavaće sobe su jako romantične i ušuškane. Intimna atmosfera preovladava (u skladu sa hygge trendom) te su prekrivači i jastuci ono što nas najviše zanima u ovom trenutku.

Savet: Nabacite jastuke u boji belih bisera na svoj krevet ili tople prekrivače kao biste udahnuli malo svežine u svoju oazu mira.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp