Search
Close this search box.

Moje putovanje Amerikom – Nikola Šoć

Nikola Šoć je glumac, maneken i diplomirani ekonomista. Živi u Budvi, gradiću koji je omiljeno stecište mladih iz regiona, ali i Evrope. Ponosan je na svoje poreklo i kaže da svoju Crnu Goru ne bi menjao ni za šta na svetu. Ipak, želja za avanturom i novim iskustvima odvela ga je prvo u najpopularniji rijaliti – Survivor, a onda je nekoliko godina kasnije spakovao kofere i otišao na višemesečno putovanje u Ameriku.

,,Na put sam otisao sam, ali imam prijatelje baš ovde u Majamiju. Bio sam već dva puta u SAD-u i jedva sam čekao da je ponovo posetim. Amerika nudi mnogo više nego Balkan, pa je to je jedan od glavnih razloga zašto sam je izabrao.’’

Miljenik ženske populacije kaže da je ovaj kontinent raj za mlade, a on ne želi ništa da propusti:

image(2)

,,Još sam mlad (relativno), pa želim da putujem i istražujem dok ne dođe vreme koje se bliži, a to je stvaranje porodice. Do sada sam posetio Boston, Čikago, Solt Lejk Siti, Vašington, Portland, Sijetl, Nju Jork i evo sada Majami.”

Kada je već pomenuo stvaranje porodice, zanimalo nas je da li postoji mogućnost da svoju izabranicu upozna baš na ovom putovanju:

,,Što se tiče devojaka ovde, sve je mnogo drugačije nego kod nas. Otvorene su, opuštenije i same prilaze ,na keca’, ako im se dopadneš. U Majamiju su uglavnom devojke iz latinske Amerike, pa ko voli – eto razloga da krene na put. Ja ipak preferiram devojke sa našeg podneblja.”

Avanturama ni posle nekoliko meseci nije kraj:

,,Imam želju da obidjem i Las Vegas, ali i pojedine gradove u Kaliforniji. U planu mi je da krajem februara odem u Kolorado i uživam u vožnji snouborda. Planirao sam da provedem nekoliko meseci u Majamiju zato što kod  kuće nije toliko zanimljivo kao ovde. Reći su vam samo da vam upravo pišem sa plaže, pa vi sad procenite da li sam u pravu.”

imageNismo mogli a da ga ne pitamo kakav je šoping u Majamiju:

,,Što se tiče šopinga, nema šta nema – samo treba da se izdvoji velika lova. Toliko je veliki izbor da si jednostavno prinuđen da trošiš enormnu količinu novca koji si teško zaradio. Ipak, novac je tu da se troši, valjda mu je to svrha, tako da sam dao sebi oduška i pokupovao gomilu stvari.”

Ono što svakoga zanima je cena jednog ovakvog putovanja:

,,Za nas sa Balkana je sve skupo zato što je zarada u Americi neuporedivo veća. Međutim, vredi uštedeti i priuštiti sebi ovakvo iskustvo, jer je ovo sasvim sigurno putovanje koje ću pamtiti dok sam živ.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp