Search
Close this search box.

Poseban outfit za posebnu godinu – Šta obući za doček 2021?

savršena odevna kombinacija

Kada je doček nove godine u pitanju, da je sve baš kako treba da bude, danas bismo smišljali savršenu odevnu kombinaciju za novogodišnju noć. Ipak čini se da za doček 2021. bar kada je odeća u pitanju imamo samo dva izbora.

Modni odabir za novogodišnju noć uglavnom se svodi na crveno, crno i neizostavne šljokice. A što se nas tiče u tim tonovima možemo ispratiti i ovu ne baš tako slavnu 2020. godinu.

Savršena odevna kombinacija za novogodišnju noć podrazumeva da izgledate lepo, ali i da vam bude udobno, kako biste se tokom celog dočeka osećali udobno. Ovog puta, kao modni predlog za vas smo izdvojili baš takve outfite.

#Odelo pidžama

Iako smo svi ludi za novogodišnjim pidžamama, prazničnim dezenima i kako ćemo gotovo svi praznike provesti kod kuće, ne čini nam se da od njih ima pogodnijeg outfita, mi imamo predlog. Ukoliko ste rešili da Novu godinu dočekate u pidžami, to je sasvim uredu, ali za posebnu priliku, odaberite i posebnu pidžamu. Novu godinu dočekajte u odelo pidžami, od saten svile, koja doslovno izgleda kao da u njoj možete izaći u izlazak. Osim što je chic i udobna, učiniće da čak i u pidžami izgledate zaista posebno, sofisticirano i lepo.

Pročitajte: Kako da vaša odevna kombinacija izgleda još bolje

@mujerde10

#Glam look

Nama se ipak čini da ovu godinu treba ispratiti sa stilom, jer smo svi nestrpljivi da joj vidimo leđa. Zato se, čak iako ostajete kod kuće doterajte. Obucite haljinu, nanesite ruž i maskaru, napravite frizuru i u ponoć sačekajte Novu godinu kao najlepša verzija sebe, uz želju da se sve što je u 2020. bilo na čekanju u 2021. ostvari.

@mujerde10

Šta kod da odaberete, prvo se zapitajte kako se u tome osećate. Ukoliko se osetite samopouzdano, našli ste pravu odevnu kombinaciju, jer sve što će nam u 2021. trebati je neodstupna vera u sebe i svoje najbliže.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp