Search
Close this search box.

Šta vaša omiljena nijansa karmina govori o vama

Postoji toliko boja i nijansi karmina da je jako teško odabrati koju da stavimo. Ono što je interesantno za nas je to da najpopularniji tonovi, koje skoro svaka žena ima u svojoj kolekciji, imaju određena značenja.

Naravno da se upravo naša ličnost meša u sve to! U većini slučajeva, boja vašeg izbora je ona koja vas najlepše predstavlja.

Braon nijanse

braon

Ove nijanse su veoma prirodne i ne previše upadljive. Generalno ih više vole žene koje su pouzdane, prizemne, toplog srca, opuštene i smirene. Neki kažu da ovi tonovi privlače one koji vide dobro u svemu i koji se ne iznerviraju tako lako.

Braonkaste nijanse mogu nagovestiti i stidljivost, jer su neutralne. Međutim, uklapaju se odlično sa upadljivim autfitom, radi balansa, a idealne su i za posao.

Narandžaste nijanse

narandz

Narandžasta je zabavna, uzbudljiva, intrigantna i kreativna boja koja signalizira ljudima da ste avanturista mekog srca, ljubazne i uvek nasmejane. Ova nijansa je poprilično ,,neustrašiva“. Pokazuje da imate samopouzdanja i hrabrosti za bilo kakav izazov. Narandžasta je posebno u trendu ove godine i kombinuje se na najrazličitije načine. Nijansa kajsije, pak, je malo svedenija, pa nije svojstvena ,,divljim“ srcima.

Pink nijanse

pink

Prolećem uglavnom dominira upravo ova boja. Bilo koja nijansa daje dozu nevinosti i zabave. Idealna je za različite odevne kombinacije. Svetliji tonovi ukazuju na opušteniju, ali jako srećnu i zabavnu ličnost. Upadljivije nijanse, sa druge strane, su svojstvene ,,glasnijim“ osobama koje garantuju dobru zabavu!

Ljubičaste nijanse

ljubicas

Boje bobica, šljiva, jorgovana – sve one su postale neverovatni hit u poslednje vreme i još uvek se ne predaju. I tamni i svetli tonovi idu odlično uz neke  kombinacije, a postaju i vrlo popularne boje lakova za nokte.

Što je tamnija boja, to osoba izgleda više ,,kraljevski“. Ljubičasta je takođe svojstvena romantičnim osobama.

Tamnije nijanse čine da izgledate snažno, nezavisno i pouzdano, ali ipak ženstveno. Vrlo je sofisticirana, ali i veoma seksi! Svetlije nijanse su takođe jako romantične, ali šalju malo drugačiju poruku: da ste zabavne, dobrog srca i mladalačkog duha.

Crvene nijanse

crvena

Seksi, dramatične, strastvene, jake, i žene koje vole. Ovo su samo neke od poruka koje prenose nijanse crvene boje. One će reći štošta o vama pre nego što uopšte progovorite.

Mi volimo ovu boju jer je moćna i izražava mnoge emocije. Crvena ne samo da je upadljiva, već označava i samopouzdanje i ponos.

Naravno, boja koju nanesete vas ne definiše, niti znači da ste vi baš sve to što ona signalizira. Ovo su samo osobine koje su obično povezane sa ovim konkretnim nijansama. Sve se odlično kombinuju sa različitim odevnim kombinacijiama, a najbitnije je da odaberete onu u kojoj se osećate najprijatnije!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp