Search
Close this search box.

Suzana Perić predstaviće svoju kolekciju na Milano Fashion Week-u

Dan posle zavrsetka revijalnog dela Serbia Fashion Weeka organizovano je svecano proglašenje pobednika i uručenje nagrada Serbia Fashion
Awards, na kojoj su najboljima u svojoj kategoriji uručena priznanja za trud, zalaganje, kreativnost i uspeh na ovogodišnjem SerbiaFashion Week-u.

Poslednju nagradu ove večeri Svetlana Horvat je dodelila popularnoj dizajnerki Suzani Periću u kategoriji Winner For Mad Mood. Dobitnica
ovog priznanja nije skrivala oduševljenje i zahvalnost Serbia Fashion Week-u.

Foto: B. Mihajković

Kao dobitnica ove nagrade, Suzana Perić će imati priliku da svoju kolekciju prikaže na narednom Milano Fashion Weeku u okviru platforme Mad Mood.

Foto: B. Mihajković

Ovo je značajna nagrada i posebno mi je draga zbog toga što su Milano i Berlin vezani za početke moje karijere i sada se vraćam tim gradovima. Ovo je godina jubileja, kako za mene, tako i za Serbia Fashion Week, tako da se sve nekako podudarilo i veoma sam srećna zbog toga.” – rekla je Suzana Perić.

Podsetimo Suzana je 7. Novembra u Beogradu predstavila novu kolekciju “ New Vamp” i proslavila 20 godina uspešne karijere, a
u septembru 2019. će nove modele pokazati i u italijanskoj prestonici mode.

Suzana Perić – Konačno znam koji su moji prioriteti!

Milanska nedelja mode na kojoj će se Suzana predstaviti zakazana je za 19. Septembar 2019. godine. Mnogi čuveni kreatori predstaviće svoje kolekcije za proleće leto 2020. godine.

Milanska nedelja mode prvi put je održana 1958. godine u sklopu projekta “Big Fashion weeks” koji je pored Milana obuhvatao i nedelju mode u Parizu, New Yorku i Londonu.

Na Milanskoj nedelji mode, svoje modele izlažu mnogi svetski poznati kreatori, čiji nam modeli zavrte pamet. Dakle, tamošnji posetioci imaće prilike da vide i modele modnih kuća Gucci, Fendi, Dolce & Gabbana, Armani, Roberto Cavalli, Prada, Moschino, Versace i mnoge druge.

Preko 40 modnih revija, koliko ovaj modni događaj broji, svake godine, privlači u samo srce italijanske mode ljude iz svih krajeva sveta i Milano tada postaje prava turistička atrakcija.

S nestrpljenjem čekamo da vidimo Suzanine modele u samom srcu italijanske i svetkse mode, kao i da ispratimo trendove koje su modni giganti isplanirali za proleće/leto 2020.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp