Search
Close this search box.

Top 5 trendova u uređenju enterijera koji će biti apsolutni hit u 2020. godini!

Ako je 2020. vaša godina promene, onda je jedna od koje zasigurno morate početi uređenje enterijera. Male promene u našem životnom prostoru, mogu napraviti veliki pomak u promeni naše energije, učiniti da se u svom domu osetimo prijatnije i motivisanije za potpuni make over u svome životu.

Kako bismo vas motivisali na male, ali pozitivne promene istražili smo nove trendove u uređenju enterijera i za vas izdvojili one, koji će definitivno obeležiti 2020. godinu.

Klasično plava kao pop of color

Kako kaže Pantone, institut za boje, klasično plava je boja koja će obeležiti godinu pred nama, kako u fashion i beauty svetu, tako i u dekoraciji našeg doma. Kako je reč o intenzivnoj boji, koja razbija monotoniju, potrudite se da se odlučite za trend pop of color i dekorišite svoj enterijer u svetlim bojama, poput bele, ili golubije sive, dok ćete živost uneti detaljima klasično plave boje, koja će izgledati luksuzno i razbiti monotoniju i sterilnost bele boje.

Shelfie

Novi homedecore trend svoju ekspanziju doživeo je na najinspirativnijoj društvenoj mreži, instagramu. Naime, reč je o trendu ukrašavanja polica, na harmoničan način, koji daje jednu crtu celokupnom stilu uređenja vašeg doma. Poenta je u detaljima i dobrom ukusu i naravno zabavi.

Pampas trava

Kada je dekoracija životnog prostora u pitanju, pampas trava je tokom prethodne jeseni postala veliki trend, a svoju ekspanziju doživeće i tokom 2020. Možete je koristiti na mnogo načina, od dekoracije kućnih ikebana, koje ćete napraviti same, pa do dodatka velikim starim ćupovima, koje vašem domu daju divnu boho atmosferu.

Svetle boje su must have

Trend koji već dobija status klasika, kada je uređenje enterijera u pitanju definitivno su svetle boje, koje su savršen odabir za dekoraciju dnevne sobe, jer umiruju, izgledaju luksuzno, a ujedno imaju širok valer mogućnosti pogodnih za kombinovanje. Posebno su pogodne za uređenje malog životnog prostora, jer mu pružaju više svetlosti i čine da vizuelno izgleda prostranije i veće.

Baršun

2020. će biti zapamćena po baršunastom nameštaju, kao osnovnom odabiru za dekoraciju životnog prostora. Ako želite enterijer koji svojom elegancijom oduzima dah odaberite namešataj u jarkim bojama baršuna, koji će na poseban način transformisati vaš dom u pravu oazu lukzuza.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp