Search
Close this search box.

Ove torbe su ultimativni trend za 2017!

Dani ,,konzervativnih“ torbi su iza nas, drage dame, te počnite da prebacujete svoje osnovne stvari u tašnu sa velikom dozom karaktera. Ove godine se sve vrti oko jarkih boja i maksimalnih detalja – ali u struktuiranim oblicima.

Predstavljamo vam šest najvećih trendova za 2017. kada su u pitanju torbe:

Odvažna torba za preko ramena

Spremite se za mnogo upadljivih šara i pop-art motiva. Ukoliko se previše razmišljate dok birate novu torbu, samo se zapitajte: Šta bi Vorhol uradio?

Okrugla torba na stranu

Čvrsta okrugla torba osvaja trendove i u formi sa printovima koji se odlično stapaju sa njenim olikom. Što se jednobojne varijante tiče, nemamo ništa protiv da bude jedini prihvatljiv način da nosimo crnu torbu u narednih 10 meseci (najmanje).

Kožna torba na preklapanje

Ova ponovo aktuelna klasična torba je ženstvena i funkcionalna, a sada je pojačana blistavim elementima i jednistvenim bojama (,,sunčano“ žuta i nežno roze varijanta su naročito popularne ove godine).

Mini torba

Prošlogodišnja mala torba se još više smanjila ove godine, tako da je pravo vreme da naučite da putujete sa manje prtljaga. 🙂 Kada kažemo manje prtljaga mislimo na jedan karmin i jednu karticu.

Šarena torba za sve

Međutim, ukolko ne možete izdržati pritisak, samo ubacite sve što imate u najveću torbu koju možete naći – samo ne u onu standardnu crnu. Pričamo o cvetovima, prugama, nitnama, šta god da je (veoma) upečatljivo.

Torba koja liči na sve samo ne na torbu

Dizajneri su predali svu kontrolu svom unutrašnjem detetu ove godine i kreirali su torbe koje više liče na igračke. Smatrajte to znakom odobrenja za vašu prvu torbu u obliku mačke, samo malo više šik, naravno. 😉

foto: getty
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp