Search
Close this search box.

Tri Australian Gold proizvoda koja morate da isprobate

Otkako je brend Australian Gold stigao u Srbiju, mnoge zaljubljenice u kozmetiku, (a jedna od njih vam ovo piše) oduševljeno su pohrlile u Delta City da izaberu svoje omiljene proizvode i kupe po koji novi. 

To koliko obožavam Australian Gold mleko sa zaštitnim faktorom već znate, a iskrenu recenziju za njega možete pročitati ovde!

Nije me mrzelo da na million stepeni odem na Novi Beograd, pronađem štand na prizemlju Delta City – a i otkrijem šta je još od ovog brenda, osim mleka za sunčanje, stiglo u Srbiju.

Na prvi pogled me je opčinio enterijer štanda i predivna devojka koja tamo radi. Imala je sluha za sva moja pitanja, ali i za to da mi je potreban mir da odlučim šta sve hoću i šta mi sve treba! ☺

Izabrala sam TOP 3 i ovo je moj izbor:

SMOOTH FACES

Ovaj proizvod namenjen je za negu lica tokom boravka na suncu. Dubinski neguje kožu, hipoalergijski je i čini da vaše lice pocrni, a da u isto vreme bude negovano. Sunce vam neće ostaviti neželjene tragove na licu, jer ovaj proizvod štiti kožu, ali joj omogućava preplanulost. Nećete više morati da se krijete ispod šešira, jer je zaštićeno ovim savršenim proizvodom. Bez mirisa je, sadrži vitamine i kofein – za zatezanje kože, shine control complex koji daje licu svež izgled, bez masnih tragova od kojih izgledamo kao da smo u rudniku, a ne na plaži.

Ukratko, ovo je jedinstven proizvod na našem tržištu – koliko znam, drugi brendovi nemaju ništa ni slično Smooth Faces proizvodu, koji čini da vam lice pocrni, ali i da bude negovano tokom boravka na suncu. 

DEVIOUSLY BLACK

Ovo je idealan proizvod za sve one koji žele da pocrne kao nikada pre – to i sam naziv proizvoda kaže. Sadrži 45 prirodnih pojačivača boje, neguje kožu i intenzivira preplanuo ten. Idealan je za sve žene koje žele “još samo malo” da pocrne, ali i za one svetlije puti kojima je ovo slamka spasa da neko primeti da su bile na moru. ☺

Deviously Black daje prirodnu zlatnu boju koja ostaje nedeljama nakon sunčanja. Nema bojazni da izgledate “pregorelo”, već prirodno crno, kao da ste umivene suncem. Ulje semena konoplje daće koži prirodan sjaj i preplanuli ten koji traje.

FOREVER AFTER

Ja sam veliki pobornik nege i zaista mi je važno da i posle plaže nastavim negu. Ovo mleko me je oborilo sa nogu pre svega jer dolazi u ooogrmnom pakovanju od čak 650 ml. Miris je pravi morski, miris vanile, a dobra stvar je i to što savršeno neguje kožu, pa ne morate da ga koristite samo posle sunčanja, već i kod kuće, kad se ne izlažete suncu. Jasno vam je da nisam čekala odlazak na more. Koristim, uživam u njemu, oduševljena sam kako “radi” i definitivno ću ga koristiti tokom čitave godine. 

Dobra vest je da Australian gold Srbija svoje proizvode šalje na vašu adresu, tako da ne morate biti iz Beograda da biste ih kupili. 

Za više stručnih informacija, pišite im na Instagramu, a nama javite koji je vaš omiljeni Australian Gold proizvod.

https://www.instagram.com/p/Bycb8MyH7BA/


Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp