Search
Close this search box.

Zašto su DeNic sočiva ona koja vredi probati?

Nedavno smo napisali tekst o sočivima koji je izazvao ogromnu pažnju kod vas, možete ga pročitati ovde. Imali smo mnogo pitanja u vezi sa ovom temom i zato smo odlučili da je proširimo i saznamo koje sve vrste sočiva postoje i kako da izaberete ona koja su najbolja za vas!

Sočiva su inače praktičnija od naočara za vid, posebno tokom leta, kada su vam i naočare za sunce veoma potrebne. Nošenje dva para naočara, jednih za vid, a drugih za sunce svakako nije dobra ideja. Međutim, kada imate sočiva, naočare za sunce možete da nosite bez problema. Kupanje na bazenu, moru ili jezeru tokom sezone olakšano je ukoliko nosite sočiva, posebno ako volite da uživate u vodenim sportovima, kao što je, recimo, ronjenje.

Istraživale smo koje sve vrste sočiva postoje i koja je razlika između njih, kako bismo mogle da vam damo pravu preporuku kada je o ovoj temi reč.

DeNic sočiva imaju karakteristike koje mogu samo poželeti svi oni koji imaju problema sa vidom! Predstavićemo vam sve vrste DeNic sočiva koja se mogu kupiti kod nas, a vi ćete, u zavisnosti od vaših potreba, odlučiti koja vam najviše odgovaraju.

DeNic Comfort Hidrogel kontaktno sočivo:

Silikon hidrogel je idealan materijal za jasnoću vida, zdravlja očiju i za udobnost nošenja. Direktno propušta kiseonik i na taj način “hrani” rožnjaču i obezbeđuje joj jasan vid. Visoka vlažnost materijala od kojeg je sočivo napravljeno i zaobljene ivice obezbeđuju vam udobnost nošenja, pa vam ova sočiva neće smetati ni ako ih nosite čitav dan.

DeNic Ultra 55 Natrium hijaluronat kontaktno sočivo:

Mesečno sočivo sa Natrium hijaluronatom koji služi kao dodatak suzama, vlaži i ponovo hidrira sočivo što ga čini udobnim za nošenje za sve koji ga nose. Ovo sočivo ima i UV zaštitu, što omogućava visoku vidnu oštrinu i udobnost. Produžena vlažnost na površini rožnjače.

DeNic Ultra 1 – day:

Dnevno sočivo visoke vlažnosti zbog Natrijum hijaluronata. Jedinstveno dnevno kontaktno sočivo, komforno za nošenje sa UV zaštitom. Idealna su za putovanja. Jednokratna upotreba, svaki dan sterilno sočivo, bez rastvora i održavanja. Jednostavno: otvori, nosi, uživaj i baci na kraju dana. Novo! Dstupna su u pakovanju od 10 komada.

DeNic Toric:

Meko rezano kontaktno sočivo. Jedinstveno zbog velikog opsega pokrivanja. Zaboravite na ograničenja u jačini cilindra. Ova sočiva se rade u svim jedinicama cilindra i osama, u koracima od 1 stepena. Ostala sočiva za astigmatizam su u koracima od 10 stepeni.

Sočiva u boji:

Za sve one dame koje nemaju problem sa vidom, ali žele da promene boju svojih očiju, u ponudi su i sočiva bez dioptrije u boji. Boje su intenzivne, ali prirodne, bez veštačkog efekta. Naš savet je da budete hrabre i da eksperimentišete. Koliko su ova sočiva bolja od drugih, govori i podatak da su učesnici serijala: “Tvoje lice zvuči poznato” koristili baš ova sočiva i da su bili prezadovoljni, budući da im nisu stvarala probleme iako su ih satima nosili i bili pod maskama i teškom šminkom, koja ume da izazove iritacije oka.

DeNic colors:

Na raspolaganju su vam mesečna sočiva dostupna u bojama: light blue, ocean, light green, dark green,  amber, gray, violet i dark hazel. Mogu biti sa i bez dioptrije.

DeNic colors toric za astigmatizam:

Lepe vesti za sve one koji imaju astigmatizam (cilindre)! Do sada na tržištu nije bilo sočiva u boji za astigmanizam. U liniji Denic colors sočiva, imate i sočiva za astigmatizam. Reč je o mesečnim sočivima koja koriguju cilindre svih jačina i osa. Dostupne su u dve boje: light green i light blue. Sjajne vesti, zar ne?

Saznali smo da ih na našem tržištu možete kupiti u optici Denić. Ova sočiva se, po nekim bitnim karakteristikama, razlikuju od drugih, a mi vam izdvajamo neke od njih:

  • Možete ih kupiti na komad! Više ne morate da kupujete sočiva u paru. Ukoliko vam se desi da izgubite samo jedan komad, kontaktna sočiva možete kupiti komadno i time uštedeti novac.
  • Odmah dostupna! Zaboravili ste da poručite sočiva, a hitno su vam potrebna? Nikakav problem! Sva standardna sočiva dostupna su odmah, bez čekanja. Za ona kojih nema na lageru, čekanje je od 5 – 7 dana.
  • Idealana su za putovanja! Dnevna sočiva dostupna su u pakovanju od 10 komada.
  • Prvi put na našem tržištu dostupna su sočiva u boji za astigmatizam!
  • Povoljna cena.

Ova sočiva i mnoga druga, kao i sve vrste naočara za vid, možete kupiti u Optici Denić, koja se nalazi u tržnom centru “Futura” na Slaviji, u ulici Nemanjina 40, kao i putem njihovog sajta: www.optikadenic.rs

Za sve čitateljke našeg portala optika Denić je spremila fantastičnu akciju!!! Uz kupljena DeNic sočiva u boji, dobijate besplatno rastvor za sočiva. Dovoljno je samo da, kada poručujete preko njihovog sajta, u napomeni naznačite da ste čitateljka portala www.mycupoftea.rs!

Možete ih kontaktirati i telefonom, na broj: 011/365 – 00 – 65

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp