Search
Close this search box.

Ženska odela su apsolutni hit i ovog proleća, a Zara nudi najzanimljiviju high street ponudu!

S obzirom da ova izolacija za mnoge šopingholičarke znači propuštanje najatraktivnijih komada iz prolećne kolekcije, odlučili smo da i za njih napravimo mini razonodu.

Pretražili smo Zarin sajt, jer znamo da njihova dostava sjajno obavlja svoj posao i da vam pružaju mogućnost da ostanete kod kuće, mislite na sebe, a istovremeno i šopingujete.

Kako su ženska odela i ovog proleća apsolutni hit, sudeći po onome što smo mogli da vidimo na ulicama modnih prestonica, za vas smo ovoga puta izabrali nekoliko atraktivnih odela, pogodnih za svaku priliku, u kojima ćete izgledati snažno, ženstveno i atraktivno, kada se ponovo vratite svom poslu, ili odete na neko veće okupljanje.

Jahaće odelo

Odelo, rađeno po uzoru na žensko odelo za jahanje, izgleda veoma šik, atraktivno i pokazuje neku odvažnu crtu, koju u sebi ima žena koja ga nosi.

Nude odelo

Nude nijanse su apsolutni modni favorit ove sezone, a odelo koje smo pronašli u Zari savršena je kombinacija uzanih pantalona na ivicu, koje vizuelno čine noge dužim i oversized sakoa, koji je u našim garderoberima zauzeo status klasika.

Ženstveno odelo

Odelo koje je naš apsolutni favorit je odelo u boji mesa, koje na sakou ima široki kaiš, koji potpuno ističe žensku figuru i čini da vaša silueta izgleda besprekorno. Ako nas pitate, ovo je odelo koje nam je neophodno!

Klasik odelo

Crno odelo je nešto što svaka žena treba da poseduje u svom garderoberu. Zara nudi različit asortiman odela, a našu pažnju posebno je privuklo odelo sa sakoom koji ima sečene rukave, što celoj kombinaciji daje ležeran, a opet luksuzan prizvuk i čini da u njemu izgledate luksuzno, a opet nonšalatno.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp