Search
Close this search box.

Znate li u kom beogradskom klubu se provodio unuk Nelsona Mendele?

Već je i vrapcima na grani jasno da je Beograd svetska prestonica odličnog provoda. Međutim, proteklog vikenda u klubu Money sve prisutne iznenadila je činjenica da je među prisutnima i unuk slavnog Nelsona Mendele, Ndab Mendela. On je u intervjuu za televiziju N1 izjavio da ga je deda uvek učio da bude skroman i upravo to je pokazao i u provodu.

Ponašao se sasvim prirodno i neupadljivo, nije imao posebne zahteve i uživao je u zvucima najkvalitetnije R’n’B muzike sa prijateljima do ranih jutarnjih časova. Klub Money poznat je po tome da je privatnost i bezbednost gostiju zagarantovana i da svako može da uživa u komforu i dobrom provodu bez obzira ko je i odakle je.

Iz tima Money kluba potvrdili su da je unuk prvog demokratskog predsednika Južne Afrike bio gost kluba, ali druge informacije nisu želeli da iznose, upravo zbog privatnosti gostiju. Međutim, mi smo informacije potražili na drugoj strani i saznali da je razlog Ndabove posete Srbiji to što je povodom stogodišnjice rođenja njegovog dede, Nelsona Mendele, u Rektoranu Beogradskog univerziteta održana međunarodna konferencija.

On je spojio lepo i korisno i slobodno vreme iskoristio da obiđe znamenitosti Beograda, ali i uživa u najpopularnijem klubu u kojem se pušta samo strana muzika.

Ovaj klub je, osim po repertoaru, poznat i po tome što se zabranjen ulaz svim devojkama koje imaju manje od 21, odnosno svim muškarcima koji imaju manje od 23 godine.

Veliku pažnju privlače atraktivne hostese koje su, samo u klubu Money, obučene u brižljivo dizajnirane kostime koji odišu seksepilom, poput onih u kabareu Mulen Ruž.

Vrhunac večeri svakako je onaj u kojem sa plafona lete novčanice. Taj trenutak oduševi sve prisutne, posebno strance kojima je ovo veoma zanimljivo, pa neretko lažni novac ponesu iz Beograda za uspomenu na lud provod u Srbiji.

O ludom noćnom provodu iz ovog kluba najbolje svedoče brojne fotografije i snimci na društvenim mrežama brojnih posetioca koji vrlo često osvanu o klubu Money.

Ovo su samo neki od razloga zbog kojih je ovaj noćni klub četvrtkom, petkom i subotom rezervisan do poslednjeg mesta.

Više fotografija i snimaka iz kluba Money možete videti na njihovoj zvaničnoj Facebook i Instagram stranici!

Facebook: Money Club

Instagram: The_money_belgrade

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp