Search
Close this search box.

4 odevna komada koji su rešenje u svim onim “nemam šta da obučem” situacijama!

Danas pričamo o must have odevnim komadima, koji su doslovno spas u svim onim “nemam šta da obučem” situacijama. Jer, koliko vam se puta dogodilo da otvorite garderober, a da u njemu ne vidite baš te spasilačke komade, koje svaka žena treba da poseduje?

Ovoga puta napravili smo za vas spisak odevnih komada, za koje bi trebalo da se odlučite svaki put kada biste sebi rekli da nemate šta da obučete, jer se jednostavno kombinuju gotovo sa svim i jer svaki put mogu biti noseći komad potpuno nove i drugačije odevne kombinacije.

Pročitajte: Posle zelene i crvene imamo još jednu boju sezone – Evo kako je kombinovati

#Bela košulja

Doslovno sveti gral svakog ženskog garderobera i spas u više od pola modnih dilema. Savršena uz džins, pantalone, suknje, patike, ili štikle, za ležerne i elegantne prilike. Ma doslovno nosiva u svako doba dana i u svakoj prilici.

#Bluza upadljivog korja

Od kada je pre tri godine počela ekspanzija neobičnih, romantičnih bluzica, čini se da su modni problemi svih nas, na neki način rešeni. Ovakva, neobična i drugačija bluza podići će i najjednostavniji outfit i daće vam priliku da zasijate uz samo malo igre sa asesoarima i nakitom.

#Letnja bela haljina

Idealna za leto i one situacije u kojima ne želite da uložite previše truda, a ipak želite dobro da izgledate.

#Bela majica

O da, komad koji ima svaka od nas i koji svedoči da je lepota ponekad zaista u jednostavnosti. Uostalom, svaki običan look, može postati neobičan, ako imate na umu kako da ga uz malo truda transformišete.

Foto: @haileybieber

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp