Torbe koje su oduševile region

Imali ste prilike da na našem portalu čitate o divnim Akatelier torbama koje su, osim u Srbiji, veoma popularne i u regionu. Talenat i marljiv rad Aleksandre Arnold, vrlo brzo su prepoznale dame u Crnoj Gori pa je nova kolekcija premijerno predstavljena u okviru 17. Fashion Connection-a u  Podgorici.

Revija je upriličena u Dvorcu Kralja Nikole. Muzejski izložbeni prostor tokom ove manifestacije postao je mesto izlaganja velikih modnih imena, među kojima je, pored Aleksandre bila i Biljana Tipsarević.

unnamed (1)

Mlada dizajnerka je predstavila 10 modela torbi od kojih su prvi put prikazani modeli iz kolekcija Akatelier Sport i Akatelier Men. Aksesoari, bez kojih savremena žena ne može da zamisli život, privukli su paznju jer su osim torbi, modeli nosili i unikatne haljine koje su na sebi prikazivale realizaciju određenog modela, od početka izrade do kraja finalnog proizvoda.

unnamed (4)

Akatelier je dobio samo pozitivne kritike na  ovom modnom događaju koji su posetila značajna imena crnogorske javne scene kao i veliki broj priznatih kreatora i ličnosti iz sveta mode iz regiona.

Svaka dama od stila zna da u kvalitetnu torbu treba investirati, a s obrizom na to da su modeli ovog brenda jedinstveni, nema bojazni da ćete biti uniformisane. Svaka torba može imati utisnute vaše inicijale ili ime neke drage osobe, ali i datum koji ćete pamtiti zauvek.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp