Sedam znakova da bi vaš dečko trebalo da bude bivši

Zabavljanje je teško – i često je vrlo zahtevno razgraničiti dobre od loših momaka. Zato vam crno na belo pišemo koje su za nas najveće crvene zastavice u zabavljanju. Razmislite dvaput da li želite da vam momak sa ovakvim navikama bude momak.

  1. Nikakav je preko telefona

Bilo da mu treba dugo da odgovori na poruku ili ne odgovori uopšte, ili ne zove, očigledno je da želi da se izvuče a da o tome ne priča. Muškarci kojima je stalo do vas će to i pokazati, i neće im biti teško da pri tome koriste i telefon. Ako se ovo ponekad događa, to je u redu. Ako je konstantna pojava, imate problem.

  1. Ne tretira vas kao prioritet

Ako se sa vama dogovara u poslednjem trenutku ili se naprosto izgubi sa mape kada negde otputuje, to je zaista loš znak. Uz sebe želite nekoga pored koga ćete se osećati bitnom, a ne nekoga ko će vas zvati samo kada mu je dosadno (ili kada je napaljen).

  1. Nemate njegovu podršku

Momci koji kritikuju vaš izgled, zadirkuju vas na podao način ili ne mogu da podnesu vaš uspeh su isključivo za izbegavanje. Treba vam neko uz koga se osećate bolje, a ne neko ko će vas ponižavati da bi se on bolje osetio.

  1. Sebičan je u krevetu

Ovo obuhvata sve od brige da samo on bude zadovoljen, preko toga da vas primorava da radite stvari koje ne želite do odbijanja kondoma. Ako ste sa nekim ko radi ove stvari, problem postoji.

  1. Treba mu ,,više vremena“

Jasno nam je – ponekad je potrebno da provedete neko vreme razdvojeni kako biste sami sa sobom razlučili da li je to to. Ali ako već neko vreme čekate neku vrstu odgovora (recimo više od dva meseca), mislimo da vas iskorišćava.

  1. Odmerava druge devojke

Naravno, svi mi imamo oči i privlačne osobe nam često ukradu pogled. Ali ako on to radi previše očigledno, i flertuje sa vašom drugaricom, devojkom u klubu ili konobaricom, trebalo bi da nastavite svoj život bez njega. Poenta je da se pored njega osećate kao jedina žena koju vidi.

  1. Niste deo njegovog života

Ako se zabavljate više od dva meseca, a niste upoznali nikog iz njegovog života, to je ozbiljan problem. Momak koji želi samo da dolazi kod vas ili da vi idete kod njega je verovatno fokusiran isključivo na fizički aspekt i nema nameru da vam zapravo bude dečko.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp