Search
Close this search box.

Idealne frizure za plažu

Vreme je da kosu sklonimo sa lica i vrata, s obzirom na to da je plaža prvo mesto koje nam pada na pamet kada nastupe vrućine, pa puštena kosa teško dolazi u obzir.

A koje je poslednje mesto na kojem želimo da budemo? Pogodile ste – ispred ogledala, dok pokušavamo da zauzdamo svoje vlasi. Zato delimo sa vama najlakše frizure za plažu, koje su ujedno i vrlo moderne – baš kao i vaš novi kupaći. 🙂

Dve punđe

pundje

Zašto imati jednu punđu, kada možete imati dve? Ovaj friz dokazuje da ne morate biti kompikovana osoba da biste razmišljale ,,izvan okvira“.

Niska punđa od pletenice

easy-beachy-updos-theeverygirl2

Pletenica ,,na stranu“ koja se uvija u nisku punđu. Delom neuredno, delom stilizovano, u celosti savršeno! Cvetovi po želji, ali preporučujemo.

Marama

marama

Za sjajnu dozu boje i izgled Pepeljuge.

Uvijeni rep sa strane

rep

,,Zabiberite“ klasičan rep. Jednostavno vežite rep u stranu, razdvojte kosu iznad gumice tako da napravite ,,rupu“, a zatim provucite kraj repa kroz nju.

Boho punđa i pletenica

easy-beachy-updos-theeverygirl7

Zašto biste morale da se odlučite između punđe i pletenice kada možete imati oba? Uhvatite polovinu kose i zakačite je u neobaveznu punđu, a zatim izdvojte pramen od puštenog dela kose i napravite pletenicu gde god vam je volja. 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp