Search
Close this search box.

Kako da se strast u vašoj vezi nikada ne ugasi

Koliko god voleli nekoga, pre ili kasnije će ona prvobitna iskrica, uzbuđenje i seksualna čežnja početi da opada. Kako se vaša veza razvija i kako vreme prolazi, strast vrlo često gubi na intenzitetu. To ipak ne znači da je ne možete ponovo rasplamsati. Evo nekoliko korisnih saveta koji vam mogu pomoći da održite  seksualnu strast i da ponovo jedva čekate da što se pre prepustite čarima vođenja ljubavi sa svojim dragim.
  1. Komunicirajtewhisper

Komunikacija je osnova zdrave veze, kao i jedan od najvažnijih sredstava za zadovoljavajući seksualni život. Ako ne pričate o svojim osećanjima i seksualnim čežnjama, tišina će štetiti vašoj vezi i stvoriti jaz između vas i partnera. Jednostavno komuniciranje u vezi sa onim što vas uzbuđuje jedno kod drugog će umnogome pomoći da se strast održi.

  1. Negujte radoznalost i entuzijazam

Održavanje strasti i entuzijazma na visokom nivou će koristiti ne samo Vašem telu i umu, već će imati i pozitivne efekte na vašu vezu. Ako ste živahni i otvoreni ka otkrivanju života, prenećete tu energiju na partnera, a i na vaš seksualni život. Svakodnevnim menjanjem i sticanjem novih saznanja postajete više misteriozni i privlačni partneru, a kako svi znamo, međusobno otkrivanje ima vežnu ulogu u održavanju seksualne strasti.

  1. Budite seksi

Znamo da su široke majice i stare trenerke najudobnije, ali potrudite se povremeno da budete seksi za svog partnera. U trenucima kada se ulepšate, sami ćete se osećati privlačnijim, oživećete strast i uzbuđenje, a ni partner neće ostati ravnodušan!61C38E9964

  1. Svakodnevni gestovi – igrajte se, dodirujte i ljubite

Mali svakodnevni gestovi mogu napraviti velike promene u vašoj vezi. Ako ste nežni i razigrani sa partnerom, posebno van kreveta, strasti neće faliti. Ljubljenje, grljenje, držanje za ruku, češkanje i značajni pogledi su gestovi koji mogu napraviti veliku razliku.

  1. Provedite malo vremena odvojeni

Ovo će vam pomoći da shvatite koliko nedostajete jedno drugom i učiniti da cenite ono što imate zajedno. U tim trenucima ćete i poželeti jedno drugo još više!

  1. Planirajte večeri van kuće

Sredite se, idite u restoran na večeru i uživajte u dobroj hrani i nekom izvrsnom vinu. Ili provedite noć u nekom drugom gradu. Da biste održali strast, morate održavati i vašu vezu živom! IMG_5367

  1. Seks je mnogo više od koitusa

Seks nije puka fizička aktivnost, već i čulno iskustvo koje uključuje međusobno istraživanje tela, osluškivanje disanja i dodirivanje kože. Seks je i pričanje o fantazijama, međusobno skidanje, kao i masiranje. Postoji više načina da probudite požudu i osetite zadovoljstvo, a ti načini ne obuhvataju samo seksualno opštenje.

  1. Budite otvoreni ka isprobavanju novih stvari

Nemojte se bojati isprobavanja novih poza ili da imate seks na nekom drugom mestu. Budite otvoreni prema seks igračkama, lubrikantima i seksi donjem vešu. Zajedničkim istraživanjem nepoznatog ćete začiniti svoju vezu i definitivno održati strast, dok konstantno oživljavate svoje uzbuđenje i budite čežnju. Zapamtite, u ljubavi je sve dozvoljeno.

  1. Igranje uloga

Ova vrsta aktivnosti, unutar i van spavaće sobe, može povratiti misteriju i neizvesnost i učiniti seks uzbudljivijim. Uz malo mašte može biti moćan alat za povećanje seksualnog poriva čak i nakon mnogo godina zajedničkog života.

  1. Uđite u raspoloženje zaljubav i probudite svoja čulapassion_love_kiss_lips_8019_1920x1200

Započnite sa romantičnom večerom i senzualnom muzikom. Prigušite svetla, upalite sveće, napravite afrodizijački obrok i otvorite flašu dobrog šampanjca. Namirnice kao što su avokado, tamna čokolada, lubenica i bademi prirodnim putem povećavaju libido i kod žena i kod muškaraca! Možete probati i stari dobri afrodizijak, orahe i med, o čijem se pozitivnom učinku na libido govori vekovima.

izvor: youqeen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp