Search
Close this search box.

Ljudi koji rade ove tri stvari su bolji u krevetu

Kao ljudska bića, svi imamo urođenu želju da imamo samopouzdanja i iskustvo u seksu. Međutim, pre nego što upadnemo u nepreglednu rupu čudnovatih Gugl pretraga, možemo se okrenuti ka malo stručnijim mišljenjima i proverenim načinima da poboljšamo svoje seksualne živote.

Čitajte dalje za najbolje seksualne savete koje nauka može da ponudi:

Učinite da se vaš partner oseća posebnim  

Prema studiji objavljenoj u Žurnalu ličnosti i socijalne psihologije, malo pažnje van spavaće sobe može vam poslužiti i u njoj. 🙂 Parovi koji osećaju da njihov partner reaguje na njihove potrebe gaje mnogo veću seksualnu želu jedno za drugim – i imaju više seksa od parova koji ne brinu o emotivnim potrebama jedno drugog. I najmanji znak pažnje može učiniti mnogo – mislite o tome!

Shvatite da je za dobar seks potreban trud

Kao i mnoge druge stvari u životu, način na koji razmišljate o seksu može oblikovati vašu seksualnu hemiju sa nekim, prema istraživanjima Univerziteta u Torontu. Ukoliko verujete da dobar seks dolazi prirodno ako ste sa pravom osobom, vaš seksualni život će verovatno biti ispod proseka. Nasuprot tome, parovi koji veruju da treba uložiti trud u dobar seks uvek na kraju imaju više zadovoljavajuć seksualni život (i veze!).

Ne proučavajte članke o seksu – proučavajte svog partnera

Kada govorimo o trudu: ukolko želite da budete dobri u seksu, prva stvar koju treba da uradite da je da prestanete da proučavate članke o tome kako biti dobar u seksu. 😀 Put ka pravoj seksualnoj nirvani nalazi se u ličnosti vašeg partnera i u vašoj sposobnosti da komunicirate međusobno. Zvuci i izrazi lica nisu dovoljni – morate se osloniti na otvorenu povratnu informaciju i pozitivno ,,navođenje“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp