Search
Close this search box.

Mesec u kome ste rođene otkriva kakav ste tip žene!

Možda niste ni predpostavljale, ali mesec u kome ste rođene, može reći mnogo o vašem karakteru. Zapravo, mesec rođenja otkriva mnogo o karakteru svakog od nas. Tako da, upravo od meseca rođenja zavisi u kojoj meri ste karakterista, sanjar ili buntovnik.

Da li ste spremne da otkrijete kakav ste tip žene, prema mesecu u kome ste rođene?

Januar

Žene rođene u januaru, veoma su nezavisne i vole da vode glavnu reč. Iako ozbiljne i ambiciozne, harizma je ono što ih dovodi do cilja. One imaju neverovatnu sposobnost da dopru do ljudi i obično imaju gomilu prijatelja oko sebe. Veoma su pametne, organizovane i disciplinovane, posebno kada je posao u pitanju. One su veoma ambiciozne i posvećene karijeri, ali nikada ne zapostavljaju svog partnera, porodicu i prijatelje.

Februar

Dame rođene u najkraćem mesecu u godini, gotovo ceo život posvete traganju za tom jednom, savršenom osobom. Veoma su brižne prema svima i kada za to dođe vreme, postaju veoma brižne majke. Veoma su stidljive i povučene, ali ponekad i njihova snažna strana izlazi na površinu. Osetljive su i lako ih je povrediti. Kreativne su i veoma osetljive na umetnost. Ove žene će vas iznenaditi gomilom skrivenih talenata.

Mart

Kažu da su žene rođene u ovom mesecu predodređene za velike karijere i mnogo novca. Veoma su snažne i nezavisne. Mnogi će ih, neretko okarakterisati kao neodoljive. One vole duga putovanja i gomilu pažnje.

April

Upoznali ste tvrdoglavu i impulsivnu, gotovo nedokazanu ženu? Ona mora da je rođena u aprilu. I pored njihove grube naravi, one su ipak veoma harizmatične i okružene gomilom prijatelja. Veoma su inteligentne i vode dinamičan život, pun zanimljivih aktivnosti.

Maj

Žene rođene u maju, veoma su slobodoumne. One poštuju autoritete i cene prave vrednosti, na čijem se vrhu nalaze ljubav i brak. Obično su veoma atraktivne. Posebno uživaju u kvalitetnom vremenu, provedenom sa samom sobom. Imaju visoko razvijenu maštu i duboka osećanja. Osnovna svera interesovanja im je umetnost, na čelu sa književnošću i filmom.

Jun

Žene rođene u junu, veoma su romantične, ali drastično ljubomorne. Veoma su ljubazne, duhovite i prilično posvećene svemu i svakome. Posebno uživaju u sočnom traču, zbog čega im neretko zameraju. Sklone su da i najmanji problem naprave u pravu malu dramu i tragediju.

Jul

Žene rođene u julu beskrajno su simpatične. Sa jedne strane one su nasmejane i veoma slatke, a sa druge sarkastične i neretko nedostupne. Veoma su impulsivne i ponosne, ali lako praštaju. Iako lako sklapaju prijateljstva, češće uživaju u samoći.

Avgust

Žene rođene u avgustu su hodajuća inspiracija. One su atraktivne, hrabre, ali i duhovite. Novac im lako dolazi. Vole da koketiraju sa pažnjom i veoma su ljubomorne, kada primete da im je neko krade.

Septembar

Žene rođene u septembru su brižne, pametne i prilagodljive. One vode računa o svakom detalju, a dobra organizacija im je drugo ime. Mana im je to što mnogo vremena potroše na ponovno analiziranje jedne te iste situacije.

Oktobar

Žene rođene u oktobru uvek stoje iza svojih reči. One vole fer igru, bore se za ljudska prava i sklone su dubokim analizama osoba, koje ih okružuju. Vole luksuz i obično žive dug i srećan život.

Novembar

One su večiti optimisti, pune empatije i razumevanja. Svojom požrtvovanošću, obično su primer drugima. Daju 100% sebe svemu što rade i nepopravljivi su romantici.

Decembar

One su odsečne, iskrene i veoma vole da ugode sebi. Njihov životni moto je carpe diem. One ne poznaju granice, preziru dvoličnost i gotovo uvek su bez dlake na jeziku.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp