Pomozite narodnim kuhinjama i steknite nova znanja

Humanitarna manifestacija „Moj Festival“ u organizaciji Udruženja Reiki Srbije biće održana 20. februara u hotelu Crowne Plaza sa početkom u 10 časova. U pitanju je skup radionica čije su teme jednostavne, interesantne i korisne za većinu ljudi, te tako otvaraju mogućnosti svakome ko dođe na Festival da spozna, osvesti i nauči nove načine poboljšanja kvaliteta života, a ujedno i pomogne drugima – onima koji su slabiji u ovom trenutku života.MOJ FESTIVAL - VISUAL

Dolazeći u kontakt sa velikim brojem ljudi koji se bave duhovno-energetskim metodama u cilju samorazvoja, shvatili smo da mnogi od njih imaju snažnu potrebu za novim znanjima i umećima, ali i potrebu da pomažu drugima, a posebno onima koji su na bilo koji način ugroženi ili slabiji, a takvo saosećanje je prirodna osobina mnogih ljudi,  posebno onih koji biraju put Dobra, Istine i Ljubavi.

Predavači na festivalu su:

Zarko Trebjesanin

  • dr Žarko Trebješanin, radionica: Značaj neverbalne komunikacije za svakodnevni i profesionalni život

 

 

 

 

rakovic_dejan_14

  • dr Dejan I. Raković, radionica: Kvantno-holografske osnove psihosomatike i duhovnosti

 

 

 

 

 

Spasoje Vlajic

  • Spasoje Vlajić, radionica: Razmišljajte kao Nikola Tesla

 

 

 

 

Jadranko Miklec

  • Jadranko Miklec, radionica: Unapredimo zdravlje Yoga i Ayurveda terapijom

 

 

 

 

 

Dragan Loncar photo

  • Dragan Lončar, radionica posvećena  Joga disanju, pranajami, uz isticanje glavnih koristi

 

 

 

 

Margarita Milenkovic

  • Margarita Milenković, Radionca s energetskim inicijalnim tehnikama „Isceljujuća Zahvalnost“

 

 

 

 

 

Ulaznica za celodnevna predavanja od 10 do 20 časova iznosi 3,000 dinara. Celokupni prihod ostvaren tokom trajanja festivala namenjen je Crvenom krstu Srbije za potrebe finansiranja Narodnih kuhinja.

Idejni organizatori ove manifestacije su dugogodišnji članovi Udruženja Reiki Srbije koje je osnovano 2001. godine, sa ciljem poboljšanja kvaliteta života građana kroz Reiki edukaciju i zarad humanitarnog rada. Prijatelj festivala je Fashion Company.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp