#musthave: Cipele koje ove jeseni morate kupiti!

Ove jesei sve su čizme pale u senku cipela koje smo na ulicama mogli da vidimo i tokom proleća i leta. Mokasine su definitivno must have ove godine, a ako ih do sada niste nabavile, sada je pravi trenutak da pođete po svoj par.

Cipele koje su nekada bile rezervisane samo za modne outfite ove godine dobile su potpuno novo mesto na modnoj sceni, a načina za kombinovanje ovog para obuće je, čini se, bezbroj.

Ne postoji outfit koji će uz ovaj par obuće biti dosadan, a mi vam donosimo inspiraciju i savet – kako nositi mokasine u svakoj prilici.

#Casual i ležerno

Uz jeans i rolku, oversized košulju ili omiljeni pulover mokasine su pravi izbor. Vašem ležernom outfitu daće dozu ozbiljnosti a učiniće da čak iako se niste trudili izgledate pomalo formalno.

#All leather outfit

Ove sezone koža je ponovo u modi, a posebno su upečatljivi all leather outfiti, uz koje su mokasine višnja na vrhu kolača.

#Uz pletenu haljinu

Ove sezone uz mokasine i pletene, tople i jednostavne haljine su must have komad u vašem garderoberu, a što je najbolje od svega reč je o savršenoj kombinaciji za one prilike kada želite da izgledate lepo, ali da ostavite utisak da se niste previše trudili.

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp