Search
Close this search box.

Izaberite pravu nijansu plave

Aplikacije koje stavljaju perike na vašu glavu su zabavne, ali nisu baš pouzdano sredstvo za odrediti kako će vam zapravo stajati plava kosa. Sva sreća pa je odgovor na pitanje da li možete izneti svetliju boju jednostavan: možete. Samo je važno da nađete odgovarajuću nijansu, koja će biti u skladu sa vašim tenom.

platinasta

Ako ste bledi:

Platinasto plava je stvorena za vas! Samo imajte u vidu da je ona najzahtevnija po pitanju vidljivih izrastaka i zahteva dosta nege i zaštite. Možete izvući i zlatne pramenove, sa platinastim, zlatnim i nijansama boje meda. Ako želite tamniju plavu, razmislite o peščanim, bež bojama.

blake lively

Ako imate maslinastu ili srednju put:

Vi ste srećnica, jer vam maltene sve nijanse mogu lepo stajati! Bilo da je platinasta, boja meda ili pepeljasto plava. Svetli pramenovi boje meda bi na vama takođe izgledali divno.

ciara

Ako imate taman ten:

U tom slučaju odaberite bež nijansu. Ako vam kosa bude previše pepeljasta to neće baš dobro ići uz vaš ten. Svetlije nijanse su isto u redu, ali razmislite o tome da vam boja meda bude baza, a onda dodajte kremaste, svetlije pramenove.

Što se obrva tiče, znajte da nije neophodno da i njih farbate. Imati ,,smele“ obrve definiše vaše lice i još će bolje upotpuniti vaš novi izgled, jer će istaći vaše oči i pružiti vam više opcija za šminkanje!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp