Search
Close this search box.

Organizujte sjajnu Novogodišnju zabavu za svoje prijatelje uz ovih 7 jednostavnih saveta!

Čini se da je organizacija dočeka nešto što nam iz godine u godinu postaje sve sporednija stvar, koje se setimo u minut to 12 i obično nismo motivisani da na tu temu razgovaramo, sve dok Nova godina faktički ne zakuca na vrata, a onda sa najbližim prijateljima dogovaramo sve u poslednji čas i sebi stvaramo dodatnu presiju, u periodu koji je i onako prilično stresan.

Ako ste ove godine odlučili da sa nekoliko najbližih prijatelja Novu godinu dočekate kod kuće, to ne mora da znači da će vam biti manje zabavno i uzbudljivo, posebno ne, ako na sebe preuzmete ulogu domaćina i date svoj maksimum da svoje prijatelje što bolje ugostite i animirate.

Ovoga puta pripremili smo mini priručnik za organizaciju sjajnog dočeka kod kuće, kako bismo vam olakšali one planove “u zadnji čas”.

#1. Kada je piće u pitanju, punčevi i kokteli su definitivno najbolji odabir za glamurozni doček Nove godine kod kuće. Kako biste imali u vidu neophodnu količinu, planirajte minimum 4 čaše pića po osobi. Sve pripremite unapred, kako bi već bilo gotovo kada gosti stignu, i ne zaboravite led, koji ne sme nedostajati u ovakvim prilikama.

#2. Trpezu organizujte po principu švedskog stola, kako bi gosti mogli da se posluže u svakom trenutku, ali i osećaju se komotnije da hranu ponesu sa sobom, ako u tom trenutku svi zajedno učestvujete u nekoj zanimljivijoj aktivnosti.

#3. Ako ste organizator Novogodišnje zabave, ništa ne sme proći bez sjajne praznične dekoracije, od enterijera, pa sve do trpeze, morate se pobrinuti oko svakog detalja, kako biste svojim gostima obezbedili potpuno praznični ugođaj. Ne zaboravite lampice, za nešto intimniju večernju atmosferu.

#4. Pri kreiranju play liste za Novogodišnju noć imajte na umu muzički žanr koji sluša svako od vaših prijatelja, kako bi se svako bez izuzetka osećao prijatno tokom večeri.

#5. Osmislite nekoliko društvenih igara, koje će probuditi takmičarski duh i raširiti pozitivnu energiju među vama.

#6. Kako su praznici povod da darujemo voljene i izmamimo im osmeh na lice, organizujte sicret santa darivanje i neka svako svakome pokloni mali znak pažnje, kako biste Novu godinu dočekali u duhu nesebičnosti i radosti.

#7. Ne zaboravite da naglasite dress code, jer to što ste se odlučili da Novu godinu dočekate kod kuće ne znači da u nju ne treba da zakoračite glamurozno i sa stilom.

Na kraju, ako želite dobar party, najbitnije je vaše raspoloženje i energija koju ulažete u organizaciju proslave, jer sve što je s ljubavlju i radošću osmišljeno, garantuje da će imati sjajan završetak!

U ponoć, jedni drugima, čistog srca i s ljubavlju poželite ono čemu se vaši voljeni istinski nadaju, a nema boljeg načina da zakoračite u Novu godinu, nego uz vedra lica voljenih ljudi!

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp