Search
Close this search box.

Pet frizura koje su trend za ovu godinu

Kako vreme prolazi, sve smo više skloni eksperimentisanju kada je o našoj kosi reč. Hajde onda da proglasimo 2016. godinom frizura i zabavimo se sa našom kosom! Kada vidite ove trendi frizure, poželećete da pozovete frizera odmah. 

šiške

  1. Šiške

Ređe ili gušće – nebitno. Svakako ćemo ih često viđati ove godine. Najbolji deo? Ne morate im posvetiti mnogo vremena. Frizure sa zakačenim šiškama su u usponu, pa možete promeniti izgled u sekundi, a da ne morate na feniranje.

prirodna tekstura

  1. Frizure koje su u skladu sa prirodnom teksturom

Prirodni izgled je takođe vrlo popularan. Trendseteri prihvataju svoju prirodnu teksturu i individualnost. Jednostavno pitajte frizera da vam napravi oblik koji je u skladu sa vašom kosom i uživajte. Ove godine ne morate da izmišljate toplu vodu!

1920s inspired bob

  1. Bob inspirisan dvadesetim

Iako je duži bob i dalje u trendu, primetićete da klasični bob postaje sve kraći i kraći. Bob koji je nošen 1920ih je smela alternativa ako želite kratku, modernu i frizuru koja se lako održava.

long-textured-layers

  1. Dugi, suptilni ombre

Ako imate dugu i stepenastu talasastu kosu, isprobajte ovakvu frizuru. Osvežićete kosu i priuštiti sebi prirodniji izgled. Skrećemo vam pažnju na to da prelazi ne bi trebalo da budu nagli, već kao na slici.

long bob

  1. Uglađeni, duži bob

Duži bob ne planira da se povuče i nama to ni malo ne smeta! Odlična je frizura za sve tipove kose i pruža mnogo mogućnosti za oblikovanje.

Koju frizuru ćete vi odabrati ove sezone? 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp