Podelite plavi balon

Suvoj, iziritiranoj i koži sklonoj atopiji potrebna je posebna nega koja joj vraća lipide kako bi se simptomi ublažili i kako bi se sprečilo njihovo dalje širenje. La Roche-Posay razume sa čime se pojedinci susreću kada imaju osetljivu ili atopiji sklonu kožu i kako to može uticati na okolinu, porodicu i prijatelje.

Upravo zato La Roche-Posay organizuje akciju „Podeli plavi balon“  za pomoć deci koja pate od atopijskog dermatitisa. Pomoću akcije „Podeli Plavi Balon“ La Roche-Posay pomaže deci organizovanjem i slanjem u školu atopije Lipikar Porodice u Beogradu. Virtuelni plavi balon se deli jednostavno putem akcije na web stranici http://www.laroche-posay.rs/, slanjem mejla ili putem facebook stranice i u apotekama kupovinom odabranih proizvoda linije Lipikar.

Atopična koža je izuzetno suva koža koja izaziva osećaj svraba i teskobe. Vidljivi simptomi uključuju eritem i grube crvene fleke po telu na naborima vrata, laktovima i kolenima, kao i rukama i stopalima. Lipikar proizvodi za suvu kože dece i odraslih dokazali su se efikasnim u brojnim kliničkim studijama, omogućujući bolji život osetljive kože onima kojima je to najpotrebnije. Linija proizvoda Lipikar koja je osnovana za vaoma suvu kožu i kožu sklonu atopiji sadrži tri proizvoda: Lipikar Baume AP+ za negu i Lipikar Syndent i Lipikar ulje za pranje kože sa visokom tolerancijom i dodatnom zaštitom.La_Roche_Posay_Lipikar_Baume_AP__400ml_1415616434

LIPIKAR BAUME AP+ balzam koži vraća lipide i deluje protiv iritacije i svraba. Balzam trenutno umiruje osetljivu kožu i pomaže da se faze pogoršanja suvoće kože ređe pojavljuju. Proizvod sadrži inovativni aktivni sastojak Aqua Posae Filiformis koji pomaže u delovanju na odlučujuće faktore kod kože sklone atopiji: ponovno uspostavlja i stabilizuje ravnotežu kožnog mikrobioma i obnavlja i čuva zaštitnu funkciju kožne barijere. Tekstura proizvoda brzo se upija, nemasna je i nelepljiva i kožu čini mekom i pruža joj dugotrajan osećaj prijatnosti.

SYNDET

LIPIKAR SYNDET kremasti je gel za pranje lica i tela visoke tolerancije, za izrazito suvu, nadraženu kožu koja svrbi i kožu sklonoj iritaciji. Pomaže u očuvanju zaštitnog  sloja kože i stvara osećaj prijatnosti. Potrebno je malu količinu naneti na vlažnu kožu, nežno umasirati i isprati.

la_roche-posay_lipikar_huile_lipid-replenishing_cleansing_oil_200ml

LIPIKAR ULjE za pranje tela vraća lipide i obnavlja zaštitnu barijeru kože. Prilagođen je svakodnevnoj upotrebi i primeren za korišćenje između perioda akutnih upala kod atopije. Preporučuje se da uzmete nekoliko kapi na dlan ruke i nanesete na mokru kožu. Ako se radi o kupanju, stavite dva do tri čepa u vodu za kupku, nežno isperite i osušite bez trljanja.

PODELITE PLAVI BALON ZA DECU KOJA PATE OD ATOPIJSKOG DERMATITISA

Osobe sa kožom sklonom atopiji pate od neprekidnog osećaja svraba, iritacije i izuzetne suvoće kože. Jedno od petoro dece češe svoju kožu, a polovina dece sa atopijskim dermatitisom izleči se između prve godine i pete godine života. Odabirom Lipikara i učestvovanjem u virtuelnoj akciji Podelite plavi balon pomažete nam u širenju svesti o atopiji i borbi protiv ove bolesti. Sakupljanje balona moguće je online na http://www.laroche-posay.rs/ (putem e-maila ili društvenih mreža) i u apotekama kupovinom nege Lipikar Baume AP+ ili Lipikar Syndeta. Za svakih 350 sakupljenih balona La Roche Posay pomaže jednom detetu slanjem u školu atopije Lipikar Porodice!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp