Search
Close this search box.

Prolećni beauty trendovi

Dok polako pakujemo debele džempere i čizme, vreme je da adaptiramo i svoje ulepšavanje prema ovom predivnom godišnjem dobu. Kako posmatramo modne piste i make-up blogove, jasno nam je šta je ove sezone u fokusu. Zato smo prikupile za vas nekoliko zanimljivih detalja koji će vam se, nadamo se, dopasti!

Jači ajlajner

ajlajner

To za vas može značiti produžena linija (,,mačije oči“) ili deblja linija. Šta kod da je vaša preferencija, poenta je da je izraženi crni ajlajner definitivno in!

Vatrene usne

red lip

Hoće li nam ikada dosaditi upečatljive grimizne usne? Verovatno ne. Dobra je vest da ni ove sezone upravo te nijanse ne idu nigde izvan modernog. Od jarko crvene do boje mandarine ili trule višnje – sve je tu, na našem raspolaganju.

Opuštena frizura

undone

Prihvatanje prirodne teksture – e, to je trend koji volimo! Proleće je godišnje doba kada je sve lepršavo i opušteno, pa bi takva trebalo da bude i naša kosa. Puštena kosa ili opuštene pletenice su sjajna opcija. Nemojte samo da nas shvatite pogrešno – opušteno ne znači i zapušteno!

Minimalizam

minimalizam

Kada se radi o vašoj podlozi za šminku, manje je više, a još manje je još bolje! Svedite svoju šminku na minimum, pa tako posvetite pažnju nezi kože. Kada ste osvežili i oporavili kožu, nemojte zaboraviti da sredite obrve i da svoje usne održavate hidriranima. Savršen završetak? Posvetlite svoju T-zonu, vrhove jagodica i unutrašnje uglove očiju kako bi vaša koža zaista zračila.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp