Prolećni trendovi koje jedva čekamo da obučemo

Osim novih trendova koje smo zapazile kod blogerki, vreme je da pređemo na – šta drugo, do naše omiljene odevne premete koji su esencijalni za toplo vreme koje nam se polako ali sigurno približava! Lako je diviti se trendovima koje vidimo na modnim pistama, ali mi smo to malo upakovale u, znate, stvarni život. Evo naše must – have liste:

Košulja – haljina

shirt dress

Žene, radujte se! Konstantno ponovno pojavljivanje ovog odevnog predmeta na pistama usrećuje nas više nego vikend maraton Prijatelja! Neki trendovi dolaze i odlaze, ali ovaj komad garderobe će zasigurno biti aktuelan i u godinama koje su pred nama. Za sve nas koje cenimo praktičnost ovo je odlična vest.

Kimono jakna

kimono

Nekada rezervisana samo za festivale, sada je konačno našla put do ,,ulice”. Ove sezone nam se naročito dopadaju maxi kimono jakne, koje dodaju malo toplote jer je ipak proleće nepredvidivo kada je o temperaturi reč. Funkcionalno + odvažno je za nas uvek pobednička kombinacija!

Platforme inspirisane ’70-im

platforme

Platforme su ponovo u trendu! Osim što ponovo ima sjajnih modela, zna se da su one mnogo udobnije i u njima je lakše hodati nego u klasičnim cipelama na štiklu.

Malo sportskog stila

sporty

Sportski plus šik – i najženstvenije devojke mogu da iznesu ovaj trend. Mislite o minimalističkim siluetama, sa laganom naznakom sportskog stila. Ragbi pruge, donji delovi trenerke i naravno, vaše omiljene patike.

Teksas mini suknje

jeans skirt

I to ne mislimo na neke preskupe, koje su širine kaiša, već one malo više classy i ne toliko kratke. Upravo one su našle svoj put od piste do polica naših omiljenih prodavnica!

Zvonaste pantalone inspirisane ’70-im

fashion blog for professional women new york city street style work wear

Da, i one su se vratile! Za najlepšu siluetu, potražite pantalone sa srenje visokim ili visokim pojasom koji je uži na butinama, a širi se ispod kolena. Ne možemo ih se zasititi, posebno ako su u beloj boji.

Tufne

dots

Ovaj veseli print je podosta aktuelan ove godine. Zapravo ne postoji verzija tufni koju mi ne volimo, ali možemo reći da su velike tufne posebno šarmantne ove sezone.

Minimalističke sandale

sandals

Kada bismo mogle da nosimo jedan par obuće celog leta, to bi bile ove vrlo jednostavne sandale. Besprekorne, udobne i pogodne za sve – od plaže do letnje žurke.

Cvetni printovi 

floral

Mnogi su ih zaobilazili, ali ove sezone su doživeli neočekivani obrt. Osim one uobičajne nežne, ženstvene varijante, očekujte sve češću pojavu malo odvažnijih, retro, gotovo kaleidoskopskih cvetnih printova. Lagano će nam se prikrasti ovog proleća i leta, što nama uopšte ne smeta – naprotiv.

Šta vi najviše volite da nosite tokom proleća? 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp