Search
Close this search box.

Pronađite unutrašnji balans uz savete Žizel Bundšen

Možda ne pričamo o tome dovoljno često, ali osnovni cilj svakoga od nas trebalo bi da bude balans. Balans između želja i mogućnosti, stavova i tuđih mišljenja, ali pre svega balans između uma i tela, onaj sklad neophodan kako bi svaki dan proživeli na najbolji mogući način.

Jedna žena, koja je uprkos budnoj pažnji javnosti uspela da pronađe mir, sklad i sreću svakako je Žizel Bundšen, koja nas je inspirisala da ovog vikenda postavimo svoje prioritete i razmislimo u kom smeru želimo da razvijamo svoj životni stil. Ona je svoj balans stekla uz pomoć ova 3 pravila, kojih se svakodnevno pridržava.

#Izbalansirana jutarnja rutina

Žizel praktikuje da svoj dan započne nešto ranije, već oko 6 ujutru, kako bi uspela da ima vreme za sebe, koje joj pomaže da sredi svoje misli i povrati fokus. Nakon što se pripremi za početak dan, ona šeta svoje pse u prirodi i koristi vreme da dan započne laganom fizičkom aktivnošću u prirodi, kako bi sredila svoje misli i pokrenula organizam.

https://www.instagram.com/p/CC6XdBaAZpH/

Kada se vrati kući Žizel je spremna da se posveti svojoj porodici, pripremi doručka, koji po njenom mišljenju mora biti zdrav, kako bismo dan započeli na dobar način.

Žizel savetuje da dan započnemo u miru sa svojim mislima, da nađemo način da pokrenemo svoj organizam i da tako stvorimo svojevrstan balans između uma i tela.

#Trening kao preduslov za zdravlje, ali i dozu pozitivne energije

Planetarno popularna manekenka kao vrstu treninga, koji stvara neophodan balans za njen um i telo odabrala je jogu, koja joj za svega 30 minuta dnevno pomaže da razbistri misli i pronađe dnevni fokus.

https://www.instagram.com/p/CClnz-tg5lX/

#Zdrava ishrana

Žizel je jednom prilikom istakla da dobar izgled dolazi od onoga što mislimo, jedemo i onog kako se u datom trenutku osećamo. Ona smatra da je zdrava ishrana jedan od osnovnih preduslova lepote. Da se namirnice koje jedemo odražavaju ne samo na našu figuru, već i na ten, kvalitet i zdravlje kože i kose. S toga je za nju zdrava ishrana veoma važna, kako bi se dobro osećala u svojoj koži. Ishranu bazira prvenstveno na svežem voću i povrću, a unos proteina postiže tako što nekoliko puta nedeljno jede ribu, dok meso jede svega dva puta mesečno.

https://www.instagram.com/p/CByNNbWgUeH/

Lepa manekenka izgleda bolje nego ikada, a osnovna zasluga u tome je što je potpuno pronašla balans. Ukoliko i mi imamo slične želje i prioritete, mogli bismo barem da pokušamo da usvojimo savete Žizel Bundšen i pronađemo svoj dnevni fokus i lepotu u svakom novom danu.

Teodora Vuković

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp