Savršen odabir frizure za doček – Rep na 3 načina

Novogodišnja noć samo što nije, a vi od silnih obaveza koje imate pred kraj godine niste stigle da osmislite ni outfit ni frizuru za najluđu noć. Zato smo mi istražili hair trendove, kako bi vas inspirisali i olakšali vam pri odabiru. Ove godine, u hair svetu rep je najomiljenija frizura, a njegove tri elegante varijante pravi su odabir za novogodišnju noć.

#Niski messy rep sa detaljima

Ukoliko u novogodišnjoj noći nosite romantični outfit, niski messy rep je pravi odabir frizure za vas. Izvucite par pramenova da vam neobavezno uokvire lice, a rep ukrasite neobičnim snalicama, koje će celom look-u dati onaj it momentar.

#Elegantni niski rep

Savršeno isfeniran, zalizan i uredno vezan niski rep savršena je frizura za haljine sa otvorenim leđima i uglađene, pomalo formalne outfit-e.

#Talasasti konjski rep

Talasasti konjski rep rezervisan je za šik dame pune samopouzdanja. Ovo je odlična, efektna frizura za sve one sa dugom kosom, a najbolji način stilizovanja je da zaližete kosu, dignete je u rep i spletete neobaveznu pretenicu, koja će, kada se rasplete dati efektne, neobavezne talase.

Autor: T. P.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp