Search
Close this search box.

5 saveta za bolji užitak u spavaćoj sobi

seks u vezi

Seks predstavlja dobar deo kvalitetne veze. On naravno ne znači sve, posebno ne na početku, kada vam je bitno da se između vas i partnera razviju poverenje i emocije. A kada se emocije i poverenje razviju, kvalitetan seksualni odnos dolazi kao kruna uživanja u vašoj ljubavi.

Intimni odnos uvek može biti za nijansu dublji i strastveniji, a ukoliko niste sigurni kako to da postignete, donosimo vam nekoliko korisnih saveta, uz koje  ćete prevazići nesigurnost i uživati u razmeni nežnosti sa svojim partnerom:

Naučite da volite sebe

Stručnjaci kažu da najbolji seks imaju  žene koje uživaju u sebi. Žene koje su samopouzdane i poznaju dobro svoje telo i u njemu uživaju nemaju nikakve barijere i potpuno su opuštene tokom seksa. Ukoliko ipak niste sigurni, radite na sebi, dovedite svoje telo do  vaše mere perfekcije, vežbajte i hranite se zdravo, a sebe naučite da prihvatate. Prevazilaženje nesigurnosti i sticanje samopouzdanja je dug proces, vrlo neophodan kako za vas, tako i za vašu vezu. A vaše zadovoljstvo sobom pokazaće određeni efekat i u spavaćoj sobi.

Pričajte o svom odnosu

Otvorena  komunikacija ključna je u odnosu dvoje ljudi, kako u emotivnom, tako i u seksualnom. Ukoliko želite da potpuno uživate u sexu sa svojim parterom, ni jedna vaša fantazija ili želja za njega ne sme ostati tajna. Isto tako i vi morate čuti sve što njega uzbuđuje. Ako znata kako da jedno drugom udovoljite, dobar seks će biti zagarantovan.

Pročitajte: Zašto je dobro imati (još) više seksa!?

Obucite se

Naravno da će nago telo probuditi želju u partneru, ali podjednako efikasno delovaće na njega i kada ste obučeni u seksi donji veš ili spavaćicu. I njemu i vama biće zanimljivo da postepeno otkriva deo po deo vašeg tela. Igrajte se, to nikada i nikako nije na odmet. Žena mora biti zavodljiva dama i u spavaćoj sobi.

Aktivirajte emocije

Mala emocionalna predigra apsolutni je okidač za strastveno vođenje ljubavi. Emocije su preduslov za dobar seks, kažu stručnjaci. Parovi koji imaju zdrav emotivni odnos i koji su povezani na dubljem nivou, nikada se ne žale na svoj seksualni  odnos.

Budite inovativni

S vremena na vreme uvedite neku inovaciju u svoju spavaću sobu. Ma koliko uživali u svom odnosu, ponekad jednostavno treba začiniti stvar, kako biste dali mašti na volju. Nova lokacija ili nova poza svakako će vam biti zanimljivije i probudiće adrenalin.

Intima je nešto na čemu je potrebno raditi podjednako kao na komunikaciji i poverenju. Upoznajte potpuno svog partnera, volite se i uživajte u razmeni nežnosti. Nekad je dodir dovoljan  da u vama pokrene bujicu strasti i želja. Vaše je da naučite upravo da tako dodirnete!

Foto: @junebugweddings

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp