Search
Close this search box.

Tri prolećne kombinacije za vaš omiljeni šorc

Iako možda ovih dana ne deluje tako – proleće je tu! Samo što nam se lepo vreme krije tu negde iza ovih kišnih oblaka koji se povremeno projave, čisto raznolikosti radi. 🙂

U svakom slučaju, mi ne dozvoljavamo da nas pokoleba sivilo i znamo da ćemo vrlo uskoro ponovo moći da nosimo svoje omiljene stvari za toplo vreme. Kao na primer – šorceve!

Kako bismo se na vreme pripremile, potražile smo inspiraciju na internetu i izdvojile tri odevne kombinacije koje su tako jednostavne, a šik. Kuda god da vas planovi vode ove sezone, mislimo da ćete želeti da zabeležite ove kombinacije.

Prugasti šorc

stripes

Ovakav šorc je vrlo jednostavno ukombinovati sa bilo čim, ali mi smo odabrale varijantu sa klasičnom košuljom, braon kaišem i sandalama na platformu. Kada tome dodate naočare za sunce i šešir, a usne istaknete crvenim karminom, spremne ste i za popodnevnu šetnju, a i za izlazak sa tim dečkićem koga ste upoznale prošle nedelje. 😉

Čipkani šorc

eyelet

Uz čipkani šorc idealno se slaže klasična bela bluza i kimono jakna (koja je veliki trend ovog proleća!) kao dodir kontrasta. Tu su je i nezaobilazni minimalistički nakit. Preporučile bismo Ikalicious narukvice, koje su pravljene ručno i sa puno ljubavi! Uz ovaj autfit ništa vas ne može zaustaviti.

Boyfriend šorc

bojfrnd

Za neobavezan, a jako moderan izgled, ukombinujte vaš boyfriend šorc sa omiljenom majicom i patikama. Zaokružite kombinaciju blejzerom i dobrim naočarama i spremni ste da izdominirate još jedan prolećni dan. Najviše nam se kod ovog stila dopada to što ćete se u njemu osećati ugodno, a uz to i izgledati savršeno!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp