Search
Close this search box.

Uživajte u wellness-u gde god da ste

Sva ta priča oko wellness-a (koja se nama, odmah da kažemo, jako dopada!) može biti zastrašujuća – kada je treba ubaciti negde između punog radnog vremena i socijalnog života u kojem jedva stižemo da odemo do prodavnice, a kamoli da sami spremamo zdrave obroke. Dobra vest je da još uvek možemo voditi zdrav život, a da ne usvajamo potpuno drugačiji stil života.

 

Ove navike mogu biti vasa rutina čak iako ste najzauzetija žena na planeti!

 

Skinite cipele

 

Ostavite bakterije poput ešerihije koli, koje se mogu prenositi preko đona, van svog doma. Nemojte pustiti bolest unutra – obavezno se izuvajte pre nego što uđete u kuću!

 

Smanjite unos ugljenih hidrata (a da to ni ne shvatite!)

 

Svoj sendvič ne morate preklapati drugim parčetom hleba – svakako će imati odličan ukus, a nećete nagomilati previše kalorija. Prepoloviti unos ugljenih hidrata ne mora da znači potpunu promenu režima. Umesto toga, upotrebite jedno parče hleba manje. Jedno kao nijedno.

 

Održavajte balans

 

Sva sreća, najlakši način da izbalansiramo telo je praktično limunada! Limun je odličan za detoksikaciju jer pomaže pri izbacivanju toksina. Voda sa limunom pomaže i pri varenju. Vrlo je jednostavno – iscedite pola limuna u veliku čašu vode svakog jutra i slobodno možete popiti i više u toku dana, kako biste hidrirali vaš ogranizam. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp