Zablistajte na Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih – ili ga volite ili ga mrzite! U svakom slučaju, bar vam daje povod da malo ,,prošvrljate” po garderoberu. Kako god da planirate da provedete ovaj dan – ručak sa prijateljicama, večera sa dragim ili kao i svaki drugi vikend, imamo predlog odevnih kombinacija za svaku priliku!

the darling detail
foto: The Darling Detail
  1. Obožavamo kako iz ovog autfita na vrlo suptilan način isijava romantika. Roze blejzer u kombinaciji sa crnim farmerkama, crnom svilenom majicom i krznenom maramom. Ovo ćemo nositi i dugo nakon Dana zaljubljenih!
foto: Song of Style
foto: Song of Style
  1. Kad smo već kod kombinacija koje želimo da nosimo tokom cele godine, slobodno možete dodati i ovu na svoju listu! Kombinujte blejzer sa bojfrend farmericama, belom majicom i zaokružite neutralnim potpeticama.
foto: Atlantic - Pacific
foto: Atlantic – Pacific
  1. Imate li u planu večeru? Ako želite ekstra dozu feminizma okrenite se ka takozvanim ,,midi” suknjama. Ukombinujte je sa džemperom i upadljivim potpeticama. Posebno nam se dopada što će se sve ove stvari pojedinačno garantovano nositi čitave sezone!
southern curls and pearls
foto: Southern Curls and Pearls
  1. Za opušteno veče ili šetnju u toku dana, nema boljeg rešenja! Duži džemper preko pocepanih farmerica i čizme i na kraju šešir, za ekstra poene.
lc-steele
foto: LC – Steele
  1. I ova kombinacija se lako može poneti i u toku dana i uveče. Veliki pink džemper uz farmerice, čizme i deblju maramu u dnevnoj varijanti, a onda skinite maramu, dodajte neke lepe minđuše i potpetice – i spremne ste za večeru ili koktele!
foto: Style Your Senses
foto: Style Your Senses
  1. Animal print je uvek dobar izbor – ako se dobro iznese! Crveni džemper, crna plisirana suknja i uz to potpetice u leopard printu. Melem za oči!

Šta vi oblačite za Dan zaljubljenih? Slikajte se i podelite sliku sa nama sa heštegom #mctsrbija! Jedva čekamo da vidimo. 🙂

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp