Zorannah kao srpska Mango devojka

Najpoznatija srpska modna blogerka Zorana Jovanović – Zorannah na posebno upriličenom koktelu u novootvorenoj prodavnici španskog brenda MANGO predstavila je posebno urađen video materijal. U radnji koja se prostire na preko 600 m² u beogradskom tržnom centru Delta City prisustvovali su predstavnici sveta mode – urednici najprestižnijih modnih magazina Harper’s bazaar, Elle, Grazia, Lisa, Men’s health kao modni blogeri.

https://www.youtube.com/watch?v=G08BqSBVBIo

IMG_2228

Tom prilikom modnoj publici prestonice predstavljena je najnovija verzija globalnog megastore koncepta enterijera i prezentacije zahvaljujući kojoj se Beograd pridružuje najvećim svetskim metropolama kao što su London, Madrid, Pariz i Berlin. U ponudi ove prodavnice biće i dečija kolekcija odeće i obuće.

MANGO je ugledna multinacionalna modna kompanija koja ima višedecenijsku tradiciju, sa sedištem u Barseloni. Mango je od 1984. godine sinonim za kvalitetnu odeću, obuću i aksesoar po pristupačnim cenama, a linije ovog brenda posvećene su potrebama i željama savremene, urbane i moderne žene.

foto: Branko Koljajić
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp