10 najlepše odevenih dama na dodeli Zlatnog globusa

Od Nikol Kidman do Natali Portman, evo koje dame su bile najlepše odevene dodeli Zlatnog globusa, upriličenoj 8. januara 2017.

Nikol Kidman – Aleksandar Mekvin

1

Od zanimljivih srebnih šara, do elegantnog pada niz ramena, ova haljina izgleda nestvarno na ovoj izuzetno elegantnoj glumici.

Rut Nega – Lui Viton

2

Znate da ste uspeli u svetu mode kada Nikola Geskjer napravi posebnu haljinu za vas. Ova dama se dokazala kao buduća ikona u svetu filma i mode – a ova futuristička kreacija savršeno to ilustruje.

Mišel Vilijams – Lui Viton

3

Vilijamsova nosi tri najveća trenda 2016 – čipka, spuštena ramena i čoker – i uspela je da od toga napravi nešto sasvim novo i nadasve elegantno.

Ema Stoun – Valentino

4

Kada su je pitali za haljinu na crvenom tepihu, Stoun je namignula i rekla: ,,Ima zvezde po sebi!“ Iako to jeste istina, ova hirovita kreacija sa sobom nosi mnogo više. Od sjajnog dekoltea do avangardnih zvezdanih detalja, verujemo da ovu haljinu sanjaju da obuku kad porastu sve male devojčice.

Ejmi Adams – Tom Ford

5

Ne čudi nas što je glavna dama Tom Forda ponela baš njegovo delo, Adamsova nikad nije izgledala više kraljevski i neustrašivo kao sada, u ovim crnim šljokicama.

Evan Rejčel Vud – Altuzara

6

Evan Rejčel Vud je istaknuta feministkinja i to je potvrdila svojim sinoćnim izgledom. U savršeno skrojenom smokingu je stavila do znanja mladim devojkama da haljine nisu obavezne, kao omaž Marlin Ditrih i Dejvidu Bouviju.

Zoe Saldana – Guči

7

Na crvenom tepihu koji je ponudio i svedene, minimalističke kreacije i nenadmašne haljine za princeze iz bajki, Saldana se opredelila za drugu varijantu  i obukla haljinu roze nijansi, vezanu mašnom.

Blejk Lajvli – Versaće

8

Lajvli je profesionalac za crveni tepih, pa nam i ovoga puta pokazuje kako se to radi u crnoj somotnoj haljini, ukrašenoj Svarovski kristalima i sa smaragdnim narukvicama koje krase oba zgloba. Jednostavno nam je oduzela dah, kao i uvek.

Natali Portman – Prada

9

Buduća mama je kanalisala unutrašnju Džeki Kenedi, koju igra u filmu ,,Džeki“, noseći impozantnu žutu haljinu sa čamac kragnom i tri četvrt rukavima i nakitom iz Tifanija.

Gal Gadot – Mugler

10

Gadot je odabrala uglađenu crnu haljinu i pokazala da postoji više načina da se pokaže ,,buduća mama“ telo.

izvor: harpersbazaar.com
foto: getty
glavna slika: Jay L. Clendenin
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp