Search
Close this search box.

10 stadijuma Dana zaljubljenih, po godinama

Mi smo jedne od onih skromnih devojaka koje ne mare mnogo za Dan zaljubljenih. Sve što nam je potrebno je da nas hrane belgijskom čokoladom sa satenskog jastuka ili da nam se unose dijamantima u facu… ili jednostavno možemo da naručimo picu, svejedno.

Evo kako se taj stav obično razvija kako godine odmiču. 🙂

16 godina

Ooo, drugaricin dečko joj je poklonio cveće i čokoladu? To je baš lepo, valjda. Mislim, sad će da ih stavi na sred stola da svi vide, što je malo previše, ali dobro. HEJ, JE L’ MOGU DA UZMEM JA MALO ČOKOLADE? Ne? Ok.

17 godina

Mrzim Dan zaljubljenih. Praznik je izmišljen samo da bi trgovinski giganti zarađivali novac. To znam zato što mi je moj ludi, malo stariji dečko iz druge škole to rekao kad smo sedeli na klupici ispred prodavnice. Mi ne slavimo taj kvazipraznik.

18 godina

Dan zaljubljenih sa drugaricama je tako dobra ideja! Koga je briga za bilo šta drugo kada imamo slatkiše, U stvari ljubav i Dnevnik Bridžit Džouns i… Marija, zašto ti je dečko ovde?

19 – 21 godina

O Bože! Odveo me je u osrednje skup italijanski restoran sa pamučnim salvetama i svećom na stolu!!! Ovako se Kejt Midlton oseća sve vreme, sigurno. On je čovek sa kojim ću provesti ceo život, baš me briga šta će reći moja najbolja prijateljica, mama ili prosta životna logika!

22 godine

Je l’ on normalan? Opet idemo u onaj isti italijanski restoran. Nije više stažista, nek podigne stvari na viši nivo. Marijin dečko planira da razbaca hiljadu latica ruže u sobi napravljenoj od čokolade. Ili bar Marija MISLI da će on to da uradi. Pustiću ovog mog da iz mojih gestova i grimasa zaključi da taj restoran nije dobra ideja.

Sviđa mi se kako je Ana u fazonu da je Dan zaljubljenih izmišljen samo kako bismo kupovali stvari. Samo single ljudi to kažu. Jadna single Ana.

23 godine

Dan zaljubljenih je izmišljen samo kako bismo kupovali stvari. Ne vidim čemu fama. Ne bi trebalo da ga uzimam za ozbiljno. Pa dobro, sama sam za Dan zaljubljenih, pa šta? Ja sam odrasla žena i fokusiram se na karijeru. Nemam vremena za dečka sad… Kladim se da ako pravo s posla odem kući neću videti srećne parove ili momke kako nose cveće. Ostaću kod kuće, piću vino, gledaću seriju i spremiti sebi kupku.

24 godine

U vezi sam sa ovim likom tek mesec dana. Šta treba da očekujem? Cveće? Poruku? Možda ne bi trebalo ni da se vidimo kako ne bismo stvarali pritisak jedno drugom? Poslaću mu poruku kako bih mu pokazala kako sam kul.

Hej, samo sam htela da ti kažem da ja nisam jedna od onih koja se cima za Dan zaljubljenih. Možemo da naručimo picu i da sedimo na đubretu ili kako god. ILI mi možeš dati labuda prekrivenog dijamantima hahaha šalim se. Okej, čujemo se uskoro – ili ne haha.

Bože kako mi dobro idu poruke.

25 – 26 godina

Okej, znamo da hoćemo da otputujemo negde, možda na skijanje. Hajde da potražim nešto razumno. 200 evra noć? Vau. Ima tu nekoliko snegom pokrivenih brdašca iza zgrade, možda možemo da se spuštamo kliskom tu.

27 godina

Hvala nebesima, ni njemu se nigde ne ide.

28-30 godina

O, Dan zaljubljenih je? Idemo u naš omiljeni restoran, a onda ćemo ostatak večeri da da se izležavamo kod kuće prejedeni.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp