Search
Close this search box.

11 znakova da on uživa u vašoj vezi

 1. Imate iste ciljeve. To da ste na istoj strani će biti jako bitno za vašu budućnost. Mnogo je bitnije od toga da li volite isti bend ili seriju. Uvek možete kupiti dva TV-a ako vam se ukusi ne poklapaju, ali teško da možete osnovati porodicu u slučaju da je vaš partner ne želi.
 2. Razume šta vam je od njega potrebno i kada. Više se radi o tome da znate kada da budete brižni jedno prema drugome. Možda vi želite da budete sami kada ste iznervirani, a ne da vam neko visi nad glavom. Vaš partner mora poštovati vaše emotivne granice i potrebe (i obrnuto!).
 3. Prošli ste sa njim kroz teške periode. Nijednoj vezi ne želimo ništa loše, ali ako se desilo da ste bili tu jedno za drugo kroz loše trenutke, već znate da je vaša veza stabilna, šta god da nastupi.
 4. Vaša veza se ne vrti samo oko seksa… Povezati se sa nekim na fizičkom nivou je sjajno, ali ako je taj neko užasna osoba, teško da će sve to da traje. U redu je da previdite nečije mane ako je u pitanju samo ,,kombinacija“, ali veza ne podrazumeva samo svađe i seks pomirenja.
 5. …ali seks je sjajan. Ipak je i on važan, zar ne? 🙂
 6. Znate kako da se svađate, ali znate i kako da se pomirite. Suzbijanje osećanja i izbegavanje svađe je lako, ali biće jako loše na duže staze. Svađe nisu loša stvar, dokle god znate kako da se pomirite.
 7. Konstantno učite jedno od drugog. Gurate jedno drugo da budete sve bolji, izazivate jedno drugo i zajedno iskušavate nove stvari.
 8. Ne morate ništa da radite zajedno… Znate da imate dobru stvar kada možete jednostavno sedeti zajedno na terasi i uživati u zalasku sunca, a da ni ne progovorite.
 9. …ali vaši izlasci su odlični! I dalje možete izađi zajedno i zabaviti se kao nikad.
 10. Možete reći jedno drugom sve. Nema tajni. Znate sve jedno o drugom i ne osuđujete se međusobno zbog toga.
 11. Veruje vam. Ovo je zapravo temelj vaše veze. Nema ljubomore. Nema pretresanja telefona (niti vam to pada na pamet). Osećate se bezbedno kada ste jedno s drugim i osećate stabilnost koju niste iskusili ranije.
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp